onsdag 24. juni 2015

Glasskrukker ikea

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.

IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, klart glass, Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy. To glasskrukker fra IKEA , i god stand. Selges for 80kr samlet eller 40kr per stk. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet?


Glasskrukker er blant annet utmerket å oppbevare krydder i. For deg som sylter selv, er glasskrukker perfekt. Hei, Bør jeg heller gå for dyrere glasskrukker for oppbevaring av pot? Jeg trenger å oppbevare minst ett år og har nå ikea glasskrukker med jack herer i.

Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer på krukker, bokser eller flasker.


Europris - Mer til overs! Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. The document has moved here. Også kjeks og kaker fortjener noe bedre enn en åpnet forpakning som er vanskelig å lukke.


Da kan løsningen være en metallboks eller en kakeboks i stedet. Ta en videre titt på våre glasskrukker og flasker og bli inspirert, de kan brukes til mye. Også til sylting og konservering så klart. Mille Moi handler om livsstill og lekre produkter i god kvalitet. Vi har en stor kolleksjon som består av alt du trenger til det gode liv.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass.

Kvalitetsvarer til lav pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg