torsdag 25. juni 2015

Innrede stue med store vinduer

Søk Store Vinduer Stue. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kartlegg og møbler etter rommets kvaliteter. Har du en flott peis eller et stort vindu med nydelig utsikt? Da bør dette være rommets fokuspunkter!


Høye møbler som kommoder og hyller bør plasseres mot vegg, mens lave møbler kan plasseres midt i rommet. Dette vil få stuen til å virke større og mer oversiktlig. Nesten alle Innrede Stue Med Store Vinduer som er godt for familien fra spisestue med kjøkken er god.


Kanskje er mange har trodde som dette Innrede Stue Med Store Vinduer kjøkken er rett og slett viktig bygget istedenfor a Innrede Stue Med Store Vinduer og for en familie rom. Men faktum, spisestue med kjøkken er kritisk del av hus. Det blir lettere å lage soner i stua. Plasser sofaen for seg selv med et lite bor noen puffer og et gulvteppe, så skaper du en egen sone i stua. Gulvteppet hjelper til med å definere sonen i rommet.


Denne sofaen er til og med en sovesofa – designeren Giuseppe Viganò har klart å kombinere en fin sofa med sovekomfort. Huset var da nytt, men med en svært enkel standard. Det viste seg at det var brukt simpleste type materialer både på gulv og vegger, og vi har siden den gang pusset opp rom for rom.


Alle veggene i det 2kvadratmeter store huset er sparklet, pusset og malt. Innred med TV-en, ikke rundt den, sier stylist- og fotografene Jannike. Synes du TV-en tar for mye oppmerksomhet i stuen , anbefaler jeg å male. Hvor mye noen enn kan irritere seg over store (eller for små) TV-er, er det én. Huset har en god rominndeling der stuen er plassert i midten av huset med store flotte vinduer.


I dag er det mange som har åpen løsning mellom stue , spisestue og kjøkken, dermed blir kjøkkenbordet og øyas plassering i slike stuer et sentralt punkt i planleggingen. Her kommer nok en gang funksjonselementene inn. Selv er jeg veldig svak for god takhøyde og rom med masse lys og luft, sier Sjøholt. TIPS: Gi stuen et personlig preg med en oppslagstavle med bilder og postkort. Her er en myk sponplate fra Silvan trukket med Liberty-stoff fra shaukat.


Stoffet er festet med en stiftemaskin og deretter hengt opp på veggen. Det store vitrineskapet er primært innredet med ting i hvite, grå, grønne og blå nyanser. Og det kan være en utfordring å innrede et rom som skal brukes til så mye forskjellig. Ved å dele stua opp i mindre brukssoner for ulike aktiviteter, får du utnyttet det store rommet fullt, samtidig som stua blir mer ryddig og oversiktlig. Her er triksene for å lykkes med å skape klare soner i den store stua.


Til store sofaer er det flott og elegant med store bor men det kan også monteres mindre bord – men da litt lekent i forhold til sofaen. Stua har store vindusflater, og det skaper utfordringer når man skal møblere. FØR: Stua er stor og rommelig og har mange muligheter – og godt med lys fra store vinduer. Men hvordan er det best å møblere den…? La livet ditt innrede stua.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Ett skjema - tilbud fra flere vindusleverandører. Det store allrommet har både stue , spisestue og kjøkken, og rommet nyter godt av den.


Tillatelsen omfatter innredning av loftet til to soverom og stue med totalt bruksareal på kvm. Hytta har tre romslige soverom, stue og kjøkken har store vinduer med godt utsyn. Stuen har store vinduer som gir godt med innslipp av lys. Med få og enkle grep har Marina gjort rommet mer aktivt, uten at det virker rotete eller overfylt.


Et tapet gir spenning og dybde til interiøret, et skrivebord er trukket ut fra veggen og danner et lite rom i rommet, mens sofaen er satt foran vinduet , hvor det kommer inn godt med lys. Det er her man møtes for å slappe av, den brukes til festlige sammenkomster, filmkvelder og kvalitetstid med familien. Her får du gode tips til å få en stue du vil trives i: 1. Ved å tømme rommet, og tape opp hvor stor plass hver enkelt ting rar, så ser du lett om planen din er gjennomførbar… – Belysning Husk at ulike soner, krever ulikt lys. Leke- og lesesone bør ha godt lys, en intim tv-krok detimot kan greie seg med mer dempet belysning. Store vinduer i stue med store ruter for utsyn til fjell og vidder.


Ofte er det ikke store plassen en spisestue behøver, bare man tenker nytt og kreativt. Sittebenk langs vinduet innredning stue. Kjøkken og stue er i den øverste etasjen, med store vinduer og flere terrasser som gjør at.


Familien har nok av boltreplass på 3kvadratmeter. Mannen min og jeg bor i et gammelt Nordlandshus som vi trives godt i, men den langsmale stua med mye vinduer etc. Vi har funnet en løsning som fungerer tilfredsstillende, men er ikke helt fornøyde. Vedlagt følger et omriss av planløsningen, men den er frihåndstegnet slik at målene ikke er helt nøyaktig. Sofaen har man kanskje hatt i mange år, noe kan man ha fått eller arvet, mens tilbehør som puter og pynt kan være kjøpt senere.


Det er de færreste som kjøper alt nytt når de skal innrede stuen. Det gjør at det kan være en utfordring å få alt til å passe sammen. Så blir ikke kontrasten så stor , sier Jannike Kråkvik til DinSide. De gamle billedrørsTV-ene ga oss ikke så mange valg.


De måtte ha et stødig bord eller møbel å stå på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg