onsdag 10. juni 2015

Innstilling av plog

Mange synest det er vel arbeidskrevjande å bruka plog når enga skal fornyast. Kverneland Group Operation Norway AS. Men på dei fleste jordarter vil fornying av enga med hjelp av pløying gje større avlingar og mindre ugras enn etter forenkla fornying av enga. Hensikta med fornying er: Laga eit grunnlag for eit godt såbed.


Skjera eller riva over alle.

Innstilling av plog på din gård. Truls Olve Terjesønn Hansen. NLR Trøndelag tilbyr innstiling av plog på din gård.


Var på jord demonstrasjon for 2-uker siden for å demonstrere innstilling av plog samt demo av Väderstad og John Deere. Jeg stilte med skjærs teigplog med vario og hydr. På 3- og 4-skjærs ploger er reguleringen av såvel pløyebredde som innstilling av førstefåra hydraulisk.


Pløying med Variomat systemet åpner for nye muligheter.

Se egen instruksjon om innstilling av plogfeste). Plasser kjøretøy og plog på et tilnærmet plant underlag. Henriksen forteller at medlemmer i Norsk Landbruksrådgiving kan få bistand til innstilling av plog på egen gård. Les også: Vestfold vil øke grøfteaktiviteten.


Grunn pløying setter store krav til nøyaktig innstilling av utstyret. Enkel innstilling av ønsket temp. Her er enda en om innstilling av plog. Juster slik at tindene går ned.


Det skulle fremdeles gå mange år før plogen ble vanlig når åkeren skulle. Dette er ein modell der det aller mesta av innstilling og endringar på. Dette heftet bør kunne benyttes av alle, fordi utstyr, vedlikehol innstilling , i hovedsak er det samme om en har stor eller liten plog. Forfatter har i all hovedsak vært Kjell Mangeru tidligere 1. Høgskolen i Hedmark avd Blæstad.


Rønnaug Mona, Økogudbran har lest igjennom manuskript og vært behjelpelig med layout. Torsdag i forrige uke arrangerte vi markdag på leigejorda til Helge Henanger på Tveit i Meland. Ikke bare ved at vi selger ploger over hele verden, men også fordi plogene brukes av pløyetevlere over hele verden.

Niende mai var det innstilling av plog og plying p tapetet i Dyry. Da går plogen ledig i kurver, og det er lettere å rette inn små slenger i fåra mens du kjører. Lag brede nok vendeteiger! Skip navigation Sign in. This video is unavailable.


I samarbeid med andre produsenter er GMI en totalleverandør av kostnadseffektive redskaper for snørydding til lastebiler, hjullastere og traktorer. NRK TV-programmet Brøyt i Vei GMI er blitt en stadig mer anerkjent leverandør av snøploger og utstyr for vintervedlikehol hvor stadig flere er brukere av våre produkter nasjonalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg