fredag 19. juni 2015

Reinskinn xxl

Se vårt store utvalg av reinskinn. Vi har ulike varianter og størrelser! Sitteplate av reinskinn med impregnert underside. En sitteplate i reinskinn er noe av det varmeste du kan sitte på. Den isolerer meget godt selv på snø og is og egner seg derfor til alt fra dagsturer i skog og mark til isfiske.


Reinskinn xxl

Impregneringen sørger for at sitteplaten ikke trekker fukt selv mot våte underlag. Reinskinn er ett svært populært liggeunderlag for turer i skog og mark som sørger for høy isolasjon og økt komfort. Garvet reinskinn fra Lappland i A-kvalitet (beste kvalitet). Reinskinnets fantastiske skjønnhet egner seg først og fremst til dekorering av hjemmet. Det passer like bra på gulvet som på veggen eller liggende i et møbel.


Jeg har sett reinskinn på XXL. Og i noen bisetninger, nevnte jeg dette for arvinger, uten egentlig med noe annet utgangspunkt enn at det kunne være kjekt å ha. Jo takk - jeg fikk to reinskin i julegave. Nå må jeg komme meg på en vintertur.


Reinskinn xxl

NORDISK REINSKINN COMPAGNIE DA Spesialisten på reinskinn i Norge. Firmaet eies og drives av Randi Dille og Jørn Amundsen. Begge to har lang og solid erfaring i bransjen. Reinen tilhører det vi kaller rørhårsdyr. Dvs at hvert hårstrå er hult.


Derfor anbefales ikke reinskinn i stoler, sofa, gulv o. Espegard Villmark Polar - sitteplate i reinskinn er impregnert skinn for utebruk. Dette er mest sannsynlig det varmeste sitteunderlaget på markedet! Etter å ha prøvd dette forstår man hvordan reinsdyr overlever rekordlave temperaturer – De er nesten selvvarmende. Dette gjør at skinnen ikke egner seg til å legge på gulvet, da hårene vil. Hos XXL får du alt du trenger av utstyr til turen din.


Alt fra hengelåser, bærplukker og ekstra seler og tau. Med tennstål fra Four Season eller Light My Fire, får du tent bålet effektivt og enkelt – hver gang. Drømmer du om ekstra komfort på turen har vi et godt utvalg av vannsekker og turdusjer fra Sea To Summit. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede.


Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus. Velkommen til en hyggelig. Alle skinnene vi selger er impregnert og er beregnet for utebruk hele året. Se beste pris på Granberg Garveri Reinskinn XXL.


Les tester og omtaler før du kjøper. Vi leverer reinskinn til forhandlere i både inn og utland. Skeidar har kun garvede, Jysk har ikke, xxl har impregnerte som koster. Da vi testet sitteunderlag, hadde vi også med oss et reinskinn - som i veldig stor grad holdt oss varme.


Velg type, fargenyanser og antall. Reinsdyrskinn til pynt og utebruk. Vi sender på dagen og tilbyr fri frakt og retur på våre skinn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg