mandag 8. juni 2015

Slektstre geni

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Create your family tree and invite relatives to share. Search 2million profiles and discover new ancestors. Share photos, videos and more at Geni.


A collection of genealogical profiles related to Slekt. By using Geni you agree to our use of cookies as identifiers and for other features of the site as. Et slektstre hjelper deg å få en rask oversikt over hvilke opplysninger du har, og hvilke spørsmål du må finne svar på. I et klassisk slektstre er antall opplysninger om hver enkelt person barbert ned til et minimum, og i tillegg til navnet tar man gjerne med opplysninger om tid og sted for fødsel og tid og sted for død.


Man kan altså ikke ha noe eget tre her, dette er et samarbeidsnettsted. I praksis betyr det at alle som legger inn samme person skal slå alle versjoner sammen til en profil pr person. Registrer dine nærmeste familiemedlemmer og søk etter dine forfedre!


MyHeritage er det beste stedet for familier på nettet. Ved å benytte dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies. Resten av linjene kan være til nytte for andre som kanskje vil gjøre det same som meg. Det er klart at jeg ikke bruker Geni.


Merk at det kan være umulig å få fjernet informasjon som andre har lastet ned fra ditt slektstre og senere lastet opp i sitt eget. Husk alltid å sjekke informasjonen du finner på nett opp mot originalkildene før du tar ting for god fisk. Start ditt slektstre på Geneanet. Disse kan du fritt laste ned og bruke.


Jeg lagrer dokumenterte ting på mitt program som jeg har kjøpt. Det finnes flere muligheter til å fylle ut et tomt slektstre. Eventuelt så kan det kanskje være enklere å bruke et gratis slektsprogram til å printe ut anetavler. Anbefaler ikke å betale dersom hensikten er å få seg sitt eget slektstre. Jeg vet sannelig ikke hva vi får tilbake om vi velger å overføre DNA til vår geni konto ,men jeg ser av denne bloggen at vi kan få kontakt med helt nye personer som vi ikke allerede har i vårt eget slektstre.


Family Tree Builder brukes av millioner av mennesker fra hele verden og hjelper deg å finne din slektshistorie. Lag ditt eget slektstre og legg til fotografier, historiske dokumenter og mer. Geni tar mål av seg til å være et verdenstre, så der eier man ikke sin egen tråd – den veves sammen med andres.


Det som er irriterende er at mange som kobler seg på ikke har sjekket kildene sine godt nok, derfor vrimler det av feil. Formålet med nettstedet er å bygge opp et altomfattende slektstre , kalt verdenstreet, der alle mennesker som har levd i teorien skal være knyttet sammen. Nettstedet ble lansert 16.


The Geni World Family Tree is the largest and most comprehensive collaborative family tree in the world. It is based on the collaborative research of millions of genealogists and a team of expert curators. Dette er ei samling tips for bruk av gratisversjonen av geni.


Når du klikkar på ein del av vala geni gir deg, fører mange av dei fram til ei reklameside for betalversjonen. Dei fleste tipsa her er om korleis ein likevel skal kunne utføre handlingane utan å betala. Her kan du lage ditt eget slektstre og invitere familien til å delta.


Family tree builder – et enkelt og gratis program med norsk oversettelse. Sider om slektsforskning. Geni fungerer også som et sosialt nettverk for din familie der alle kan laste opp bilder og video, diskutere i diskusjonstråder, sende beskjeder til hverandre etc.


Dette forutsetter selvsagt at du inviterer dem på e-post, eller at de har profil hos Geni fra før. Opprett ditt eget slektstre. Etter installasjon av My Family Tree, får du et valg om å opprette et nytt slektstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg