torsdag 18. juni 2015

Lakk bil

Toppmoderne billakk selges i flere ulike fargenyanser. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Super bilferie med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Legg i handlekurv FLEKKLAKK I.

Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid. Stort utvalg og lave priser! Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.


Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Her kan du finne lakk koder til alle de mest kjente bilmerkene som BMW, Tesla, Subaru etc.

Vi blander lakken vår selv og kan enten blande etter lakkode eller mer custom etter ønske. Klikk deg inn på det bilmerket du ønsker å finne koden til og les instruksjonene. Bare å kaste bilen ,. Våtsliping av lakk er kanskje et ord du ikke tør å si høyt, og langt mindre gå løs på bilen på egenhånd med? Lakk i original farge Products Rustbeskyttelse Products Original lakk – blandes etter lakk kode Vi blander etter farge kode – du får lakk i fargen etter original fargen. Pensel, i boks eller presset i sprayboks.


Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker. Kjøp Lakk og farge til bilen. Lynrask levering og bra priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Det lakkfirmaet som sier at det ikke går ann å vaske bilen etter lakkering gjør en såpass dårlig grunnjobb at du rett og slett ikke bør lakkere bilen din der. Moderne lakk ved moderne anlegg er ferdig herdet når arbeidet blir levert. Spørr hvilket som helst seriøst lakkverksted. Denne er derfor mindre motstandsdyktig enn lakk tilsatt de kjemikaliene som ble benyttet før.


Derfor går vi ut med en anbefaling om å behandle bilene en gang i året. Har du ny bil i dag, er en årlig avtale om behandling og beskyttelse av lakken noe av det mest lønnsomme du kan gjøre for din bil. Sjekk bilen jevnlig for steinsprutskader og reparer de så fort de oppstår.


Det finns noen grunnregler ved alle lakkreparasjoner.

Området som er skadet må være rent – og fritt for rust. All løs lakk må pirkes bort og all rust må slipes ned for at reparasjonen skal holde. Slik reparerer du lakkskaden.


Hvordan gjør man det så videre? Spraymaling - Olje og kjemi - Bil - thansen. Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen. Det er ikke tillatt, uten forhåndsavtale. Den raskeste og enkleste veien til riktig farge på reparasjons lakk til bilen : Les mer COLOR ONLINE Glasurit COLOR ONLINE er et verktøy for å finne lakk farger og nyanser til personbiler, lastebiler og motorsykler.


Det anbefales å utføre lakkering av bil i spesialiserte lakkrom og verksteder. For å få et godt resultat trenger du spesielle ferdigheter og dyrt utstyr. Dersom du kun skal lakkere separate elementer på bilen , for eksempel fenderen eller døren, må du velge lakk som er identisk til den som er påført andre deler på karosseriet.


Etter hvert kom andre leverandører til og Øverland ble en naturlig valgt leverandør hos mange lakk verksteder både i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. Benytt vår skademodul og marker skaden på DIN bil. Du får svar i løpet av kort tid til mobilen!


Mikrolakk er en del av. Senere lakktyper har benyttet mange andre materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg