fredag 5. juni 2015

Braun vekkerklokke

Kvalitetskateter for menn og kvinner. Kule, fantastiske eller irriterende vekkerklokker. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Duracell batteri følger med.


Sammenlign pris på vekkerklokke. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Dette er en flott digital vekkerklokke som passer enten den står på nattbordet eller kontorpulten. Klokken er veldig enkel å stille, er lettlest og har lys som aktiveres med å trykke på toppen.


Klokken har en nydelig design og finish og har vunnet både den prestisjetunge Red Dot Design Award og IF Product Design Award. Det betyr at klokken har en innebygget projektor som lyser klokken på vegg eller tak. Bare vift hånden din foran klokken så lyser den klokken der du vil. Det er også mulig å justere hvor kraftig projektoren skal lyse. Foretrekker du å våkne til siste nytt?


Braun vekkerklokke

Det kan ordnes med en klokkeradio. Få en god start på dagen med Elkjøp og en hel verden av radiokanaler. Stort utvalg av Vekkerklokke til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå!


Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Kjøp favorittene dine hos Ellos nå! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Braun vekkerklokke

En utrolig flott digital vekkerklokke med et fantastisk design som gjorde at den umiddelbart vant IF Design Award da den ble lansert. Den har et såkalt VA display som er et avansert display som gjør at du kan se displayet fra en skarp vinkel. Helt enkel hvit vekkerklokke med den ikoniske gule sekundviseren fra kvalitetsmerket Braun. Klokken har en veldig lettlest urskive med tall og tydelig visere.


Bredden og høyden er 7cm og den er 7cm dyp. Dersom du vil slå den helt av må dette gjøres manuelt med å trykke på knappen på vekkeruret. Gjør hver morgen til en enkel sak med noen av våre vekkerklokker! I utvalget finnes det lekre klokker, morsomme klokker, vibrerende klokker, helt vanlige.


Braun vekkerklokke

Vekkerklokker – start morgenen med en god vekkerklokke. Braun vekkerklokker, veggur og klokker. En vekkerklokke er for de fleste en forutsetning for å våkne i tide og komme seg avgårde på skole eller jobb.


En eller annen form for vekkerklokke trenger de fleste - enten en klassisk en på nattbordet eller alarmen på mobilen, de gjør begge jobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg