fredag 26. juni 2015

Infra interiørmaling

På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Sammenlign pris med oss! En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke.


Infra interiørmaling

Infra sopp og algefjerner liter. Vær smart og bruk heller noe mer på maling en å kjøpe billig drit som kanskje ikke varer. Lady akryl maling på salg. Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr. INTERIØRMALING – INFRA INTERIØR VEGG 10.


Suveren dekkevne og slitestyrke, tørker. I en tidligere test utpeker denne malingen seg spesielt bra på nettopp områder som vaskbarhet, flekkfjerning og slitestyrke. Problemet var bare at vi måtte male fire strøk i stedet for to. Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen.


Infra interiørmaling

Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke. Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt! BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.


Finn de beste prisene på nettet. Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Jeg stakk derfor til en butikk (navn nevnes ikke her) for å kjøpe maling. Av ekspeditøren ble jeg anbefalt takmaling fra INFRA og interiørmaling fra lady (husker ikke eksakt betegnelse).


Ang trappa ble jeg fortalt at separat grunning ikke var nødvendig da lady også kunne brukes til det. Tre strøk med dette og trappa er i boks ble det sagt. Svenske testfakta har tidligere testet interiørmaling (pdf), og den som kom best ut i testen var en vannløselig maling. Også på interiørflater velger Ringsrød vannbasert, men påpeker at det er vanskeligere å påføre. Likevel mener han at med riktig verktøy, og erfaring med vannbasert maling så er det et naturlig valg.


Infra interiørmaling

Les også: Interiørmaling for allergikere. Dårlig fargematch trakk resultatet ned for Nordsjö, Blankett Vog Flügger Exolit V 40. Flugger sin maling tørket i tillegg merkbart fort.


Nordsjö sin derimot, var vanskeligere å smøre utover og ga svake striper i finishen. Alle de fire merkene ga riktig glans. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov. Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg