onsdag 3. juni 2015

Biri tapet fnbygningen

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Den har tålt års drift helt utmerket og skaper intim stemning, noe som er nøkkelen bak vår langvarig suksess og gode besøkstall, liker vi å tro! Der ble de montert både i Ordførerens kontor og møterom og Bystyresalen.


Ellers kan vi nevne både Det Kongelige Norske Slott og FN-bygningen i New York City. The soothing effect of nature and the countryside are reflected in our wallcovering, bringing you a small piece of nature`s serenity and softness into your everyday life. Mangler: fn ‎ bygningen Beste online dating chatte opp lillianoberqg.


Riksteateret, FN – bygningen i New York og den nye Posthallen restaurant i Oslo er noen av dem som har metervis med tapet fra gården i Gudbrandsdalen. Sikkerhetsrådets sal i FN bygningen i New York, Oslo Rådhus, Den norske ambassade i Mosambique, David Yurman Jewellery store i USA,. Det nye tekstilet har derfor en litt annen trådtetthet. Men visuelt fremstår den opprinnelige tapeten og den nye som svært like. Det lages på samme måten fremdeles.


Vi kom veldig langt i bevaringsarbeidet. Salens opplevelsesverdier er opprettholdt og kopiert. Et helt spesielt tapet. Halmen skifter rolig fargenyanser innenfor sitt eget fargespekter, ettersom lyset endrer seg.


Fra morgen til kvel fra årstid til årstid. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Vardal Bygdekvinnelag hadde medlemsmøte den 9. Ingeborg Semb, odelsdatter på gården, tok imot oss i Drengestua,her ønsket hun oss velkommen,det var bål på peisen og stemningen var god. DET BEGYNTE MED ET JULENEK! Den første tapeten ble laget av julenek og plassert på veggen i. Denne varianten er en eldre modell som er utgått og derav mer sjelden enn de som kan kjøpes nytt nå. Fortsatt holdt seg fint med en veldig fin glans både i sollys og kunstig lys. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.


I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. På krakken står en fløtemugge i porselen av Sara Skotte, 2kr, Kvist. Biri tapet AS fra , Oppland.


Har så lyst på halmtapet fra Biri. Fått tilsendt prøver og den er bare fantastisk. Skal være lysekte, lett å rengjøre og enkel å montere Men rådyr. Tapetet kommer i høydene 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg