mandag 8. juni 2015

Paviljong med fast tak

Et drivhus, mange muligheter! Alltid lave priser og et stort utvalg! Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner.


Paviljong - bestill online her - års garanti - fri frakt! Veldig gode priser på Tak hos Bygghjemme.

En klassisk paviljong blir et tilskudd til din allerede vakre hage, og bidrar til å gjøre den enda vakrere. I historien har paviljonger alltid vært populære. Her kan dere omgås varme sommerkvelder eller ta en kaffe dagtid.


Når du kjøper en paviljong skaper du et nytt rom, uten å behøve gjøre noen større inngrep på hus eller hage. Ved sterk vind må tak , veggduker og myggnett demonteres fra paviljong. Ved kraftig uvær, storm, etc. Holder deg tørr under våte sommerdager.


Ramme i aluminium inkludert sidevegger og myggnetting.

Vi fører et stort utvalg av vinterhager, hagestuer, verandaer i rustfritt materiale med polykarbonat tak og aluminiumsramme. Tak og vegger holdes oppe av en stabil stålrørsramme som er enkel å sette sammen. Taket er enkelt å ta av og sette på, noe som er fint når du vil slippe inn solen, eller hvis det blåser for mye. Leveres med teltplugger. Vi har behov for kontakt med friske luft og naturlig lys.


Utnytt sommerkvelden lenger med en paviljong. Men akkurat det med frysingen bør vi kanskje gjøre noe med. Et tak er tilstrekkelig for å skjerme seg mot ublide regnguder.


Så i det de første regndråpene truer med å ødelegge grillkvelden, kan selskapet trekke seg inn under. Har endel innsyn fra en blokk overfor, så vurderte levegger, men kona ønsker en romslig paviljong hvor vi kan ha en sofagruppe. Det er noe vind der vi bor, da det ligger høyt, så er det noen som har noen solide paviljonger å anbefale? Det blir vel uansett bedre enn i en vanlig hage, i og med at den kan skrus fast i trebordene?


Med flotte vinterhager og hagestuer kan du nyte hagen også om høsten og vinteren. Vi har et bredt utvalg paviljonger , hagestuer, vinterhager og terrassetak. Velg mellom veggmonterte vinterhager som skaper en forlengelse av stuen, eller paviljonger og hagestuer som du kan plasseres der du selv måtte ønske på terrassen eller gressplenen. Her kan man sitte fra morgen til kveld og nyte sene sommertimer.


Kjøp en ny paviljong for sommeren!

Valg av paviljong avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Kombiner gjerne din paviljong med møbelgrupper og cafemøbler fra vårt store hagemøbelsortiment. Finn fine paviljonger til å slippe deg løs i! En fin og stødig paviljong forbedrer ikke bare komforten på uteplassen, den forhøyer også stilfaktoren enda mer. En vakker og romantisk paviljong med myke gardiner og et kraftig tak i polykarbonat som sørger for skygge uten å stenge lyset ute.


En elegant hagepaviljong som vil skape en fantastisk atmosfære i hagen, der du får et herlig sted å slappe av og nyte hagen enda mere. Noen av våre paviljonger har regnbestandig tak. Sette opp paviljong på en vindfull terrass – Anbefaling til et solid. Har tenkt litt på en løsning med fast platetak, men med teltdukvegger. Stort utvalg paviljonger , hagetelt og partytelt til lave priser.


Denne helårs paviljongen har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen. Stammen er produsert av grå aluminium og stål forsterkning, og taket består av bronsefarget polykarbonatplater og har toppventilasjon. Helårs paviljong med vegger har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året.


Et sted hvor du kan nyte nyte besøket ditt fordi om det regner. Et samlingspunkt uansett vær. Tinnheia i Kristiansand.


En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg