fredag 26. juni 2015

Tegne vaskerom

Vaskerom for hele familien. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. En ting å være oppmerksom på når man innreder et vaskerom , er at det er et rom som tiltrekker seg rot.


Det er her de gamle avisene forsvinner når ingen helt orker å kaste dem ut.

Her ender ting som er ødelagte, glemte saker og klær som barna har vokst ut av. Så i et gjennomtenkt vaskerom er det plass til å gjemme rotet sitt. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet.


Man blir gjerne vant til at badekaret står på et bestemt ste eller en viss type fliser. Så vi kan også komme inn og tegne flere løsninger enn det kunden først tenkte var mulig.

For å tegne ditt eget bad trenger du ikke være god med blyant. Bademiljøs tegneprogram hjelper deg steg for steg, og du trenger bare å klikke på det du liker. Hos Flisekompaniet kan tegne ditt eget bad ved hjelp av vårt tegneprogram. Hos Kvik har vi vaskeromsløsninger som passer til enhver bolig. Med fokus på form og funksjon får du hos Kvik et vaskerom med masse arbeidsplass kombinert med tidløs dansk design.


Tegn selv eller la oss tegne for deg. Lag plantegninger og interiørdesign på nett. Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet. På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. Last ned Elkjøps tegneprogram, så kan du enkelt tegne og planlegge de beste løsningene for akkurat ditt kjøkken.


Du kan også prøve deg selv på våre nettsider. Design kjøkkenet ditt med Elkjøps tegneverktøy - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt. Finn Tegneprogram For Bad. Sammenlign pris med oss! Tegn og planlegg ditt drømmeba send et forslag til din nærmeste VVS Ekspert og dere vil sammen finne den optimale løsningen for ditt nye baderom!


Med PAX-planleggeren kan du enkelt tegne og tilpasse dine egne løsninger og kombinasjoner.

RoomSketcher 3D boligplanlegger er vårt nye boligverktøy til våre lesere. Planlegg og kjøp produktene enkelt på nett, legg produktene i huskelisten eller ta med deg din unike kode til varehuset så hjelper vi deg der. Hvis du lager et vaskerom fra bunnen av, tenk godt gjennom hvilke behov du har og hvordan du aller helst skulle ønske at det så ut - og gå for drømmen. Er det viktig for deg at rommet er stort, med en benk til klessortering midt i rommet? Kanskje det er verdt å ta areal fra et annet rom for å få det nettopp slik.


Jeg bruker en del tyngre CAD-systemer på jobb, men anbefaler mange å bruke sketchUp om de skal tegne noe enkelt. Helt klart en fordel å ta en prat med en arkitekt og en interiørarkitekt før men setter igang, man trenger jo ikke sette ut hele jobben til dem, men bare ta et par timer med rådføring. Dessverre er det slik at de fleste gode dataprogrammene til formålet er kostbare, og å få en konsulent eller arkitekt til å gjøre jobben er heller ikke noe som er morsomt for deg som lett får vondt i lommeboka. Jeg har brukt plan3 som er abonnements-basert fordi alle bibliotekene ligger på nettet.


Jeg kommer vel ikke til å fornye abonnementet når det utløper og huset forhåpentligvis er ferdig. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg