tirsdag 9. juni 2015

Store smykkeskrin

Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. VÅRE STORE SMYKKESKRIN Her finner du store smykkeskrin. Disse skrinene passer godt hvis du har mange smykker og bijouteri.


Romslig for mye smykker og småting. Nøkkel til låsen medfølger. Shop smykkeskrin online på Glitter. Vi har et bredt sortiment av smykker, hårprodukter og assessoarer.


Follo rød stort smykkeskrin antall. Bjørklund har et utvalgt smykkeskrin i tradisjonell rektangelform eller søt hjerteform. Smykkeskrinet kan graveres og passer bra som dåpsgave.


Store smykkeskrin

Med et romslig smykkeskrin sikrer du at dine smykker holder seg pene og ikke utsettes for unødvendig slitasje. Er du flink til å oppbevare dine smykker riktig, så vil dine smykker vare mye lenger og holde seg pene. Våre smykkeskrin er av ekte skinn eller kunstskinn og varierer i størrelse, fra reiseskrin til store smykkeskrin hvor du får plass til det aller meste.


De er av meget god kvalitet, og er praktisk innredet. Dette er en flott gaveidè til noen som har ”alt”! Er du en, som holder meget af smykker, og har mange smykker, som mangler et sted at være, så har vi et antal af store smykkeskrin , hvor der med garanti er plads til en masse smykker. Bruk siden som normalt for å akseptere bruk av cookies.


Store smykkeskrin

Skrinet er laget av kunstlær og har en myk børstet, myk innside. Den inneholder uttrekkbare skuffer, rom i forskjellige størrelser og spesialrom med flere små inndelte rom. Innsiden av lokket har også et lite speil med knappfester på hver side av speilet for å holde lengre gjenstander. Caroline er selve signaturen på et smykkeskrin fra Wolf. Lekkert skrin i sort skinn som lagrer smykkene dine trygt.


Litt info om det indre skrinet: Det er fremstilt av polykarbonat (PC) som er et dyrere produkt enn pleksiglass (akrylglass), og har de høyeste brannkrav som finnes når det gjelder plastmateriale. Ekstra stort og flott smykkeskrin fra RS Design. Disse klassiske boks smykkeskrin har typisk også et spejl i låget.


Der er både store , små, runde og firkantede smykkeskrin. Hvis du søger et klassisk smykkeskrin er Windrose eller Studio nogle oplagte mærker at gå efter. Med et stort smykkeskrin kan du opdele dine øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ure. Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser.


Et stort lakkert smykkeskrin i MDF med lokk og fløyelskledd innside. Nydelig smykkeskrin med god plass. Du kan velge mellon svart og hvit farge. Storlek 5x25x2cm. Les mer i kassen Nyhetsbrev.


Det indre skrinet er lufttett og i tre etasjer. Det betyr at sølvet ikke blir svart og trenger ikke pussing. Nordlandsbunad: Skrinet finnes i blå og grønn, og i to størrelser.


Det lille skrinet har ikke lufttett indre skrin. Dekoren på lokket er hentet fra veska og. Se vårt store utvalg av dåpsgaver.


Store smykkeskrin

Velkommen til vår nettbutikk med bunadsmykkeskrin og smykkeskrin i porselen med lufttett indre skrin som gjør at sølvet holder seg fint lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg