mandag 15. juni 2015

Sigural epoxy gulvmaling pris

Merkevarene til lave priser. Byggprodukter for Nordisk klima. Stort sortiment, les mer her. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Sigural epoxy gulvmaling pris

Kjøp på nett eller i butikk. VIKTIG å lese brukerveiledningen godt før du starter å male. En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet. TRESTJERNER SIGURAL GULVMALING SKYGRÅ 3L Se alt fra TRESTJERNER.


SIGURAL GULVMALING SKYGRÅ 1L. Sigural Epoxymaling brosjyre Trestjerner. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene. Beskrivelse av førstehjelpstiltak Merknader til lege Behandle symptomatisk.


Kontakt spesialist på giftbehandling om store mengder har blitt svelget eller inhalert. Vern av førstehjelpspersonell:Det skal ikke iverksettes tiltak som medfører personfare, eller av personer uten tilstrekkelig opplæring. Så hvis Biltema sin er liter, blir vel prisen ganske så lik. Da er det et enkelt valg spør du meg. Så er epoksy-maling også dyrere enn vanlig gulvmaling.


Først og fremst er det betong som males over med epoksy, men hvis du ønsker at noen felt på veggene skal være ekstra sterke, kan du også rulle epoksy på gips og treflatevegger, sier Nielsen, som imidlertid advarer sterkt mot å male epoksy rett på tregulv. Epoxybasert gulvmaling , linjemerking, 1- og komponent. Mikroperler, støvbindere, og oljerens. Alt av utstyr til å utføre jobben.


Se vårt utvalg i dag! Etter å hå påført første strøk skal du vente minst 12. Vi er specialister i epoxy til gulve og kan guide dig til det rette køb af epoxymaling.


Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate. Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank.


Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg