fredag 19. juni 2015

Pynteklosser utvendig pris

Vi sager klossen en for en. Pynteklosser , dekorklosser eller vindusknekter. Klossene kan, om ønskelig, produseres etter kundens ønsker. De har mange forskjellige navn.


Amento ønsker å tilby et utvalg av pynteklosser som kan dekke kundenes totale behov ved rehabilitering og nybygg.

Finnes i flere størrelser og modeller. Ikke for mye utskjæring. Legger ved eksempel, men ønsker noen som rekker litt lengre ned på lista.


Trestokken Snekkerverksted er en privateid bedrift i Kvinesdal som produserer trevare til hus, hager og parkanlegg. Bedriftens varemerke er solide produkter til en rimelig pris. Produktene kan leveres enten flatpakket eller ferdig montert.


Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister.

Her vil du kunne finne råd og tips for hvordan pynteklossene monteres for å få best mulig resultat. Se menyen til venstre for montering av forskjellige typer klosser. Malte og lakerte pynteklosser for enklere og penere sammenføyning av taklister. I malt eller lakert furu, frisk kvist kvalitet. Passer for eksempel godt til hulkillist 21xmm.


Se vårt utvalg av pynteklosser i nettbutikken! I vår nettbutikk kan du kjøpe rekkverk i sveitserstil, dekorklosser til listverk, vindusknekter til omramminger, søyleknekter,. Pris er inklusiv mva.


Dekorklosser til listverk. Det spesielle med pynteklosser i Nordic-line serien er at man kan lage en gjennomført stil på huset utvendig og finne stilen igjen i dekorklosser for innvendig. Vi forhandler både utvendige og innvendige pynteklosser m. Eksempel på pyntekloss for golvlist. Vi jobber nå med å tilbakeføre utvendig fasade til sveiterstil - utrolig forskjell. Villmarkspanel av god kvalitet med snudd kant.


Dette er gjort for at det ikke skal oppstå gliper mellom over og underliggeren som fuktighet kan trenge. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning.

Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Raskt, enkelt og billig. Kle boligen med dobbelfals eller legg kledning uten fals.


Vi kan tilby deg alle med en god kvalitet og til rimelige priser. Skift kledning i dag En god og solid bolig skal også ha kledning utvendig av god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg