mandag 13. august 2018

Solar plexus smerter

Hva forårsaker smerter i solar plexus ? Som nevnt ovenfor, siden den gruppe av nerver i solar plexus er forbundet med hverandre i forskjellige deler av både fordøyelsessystemet og nervesystemet, forårsaker smerte i den regionen kan være mange og vanskelig å diagnostisere uten tilstrekkelig medisinsk undersøkelse. De vanligste årsakene. Plexus solaris inneholder de sympatiske nervecelleansamlingene: ganglion coeliacum ganglion mesentericum superius ganglion mesentericum inferius Her skjer omkoblingen av afferente nerver, som derfra når organene (glatt muskulatur i blodårer, innvoller og kjertler) som postganglionære fibrer.


Gangliene i plexus solaris inneholder både fibrer. Nogle gange smerte vil stamme fra toppen af solar plexus og strække sig ind i bunden af brystet.

Hvis det bliver til alvorlige smerter i brystet , kan akut lægehjælp være nødvendigt, specielt hvis patienten oplever en knusende eller klemme fornemmelse i brystet. Administration smerter i solar plexus er et komplekst fænomen , fordi den smerter kan skyldes mange potentielle årsager. Enhver smerte om eventuelle kropslige forfald kan faktisk være relateret til solar plexus. For eksempel , noget , der synes at være bare en krampe i maven kunne være mere kompliceret, når solar plexus er involveret. Logg inn for å følge dette.


Nu hvor du ve hvad er en solar plexus , vil vi diskutere mere om, hvorfor du lider af smerter i solar plexus , og hvad der kan gøres ved det. Hvad er årsagen til smerter i solar plexus ? Som nævnt ovenfor, da gruppen af nerver i solar plexus er indbyrdes forbundet i forskellige dele af både fordøjelsessystemet og nervesystemet, forårsager.

Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: Jansen, Jan. I Store medisinske leksikon. Det har strammet seg opp og er vondt om jeg tar på det.


Jeg går krokbøyd og dersom jeg retter meg opp gjør det vondere. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann. Akutte anfald af smerter skal man naturligvis forsøge at finde en forklaring på, for at kunne komme dem til livs.


Du beskriver, at smerterne kommer i brystet, men nævner også solar plexus , som jo ligger i toppen af maven, med ribbene på hver side. Mange er smerter i solar plexus , årsakene er forskjellige, fordi du må finne dem på grunnlag av symptomer, natur smerte, fordi de kan snakke om forskjellige ting, fordi det er mange nerveender. Smerte kan ikke nødvendigvis komme fra solar plexus , men det er ganske mulig å føle det på dette området. Solar plexus er nært forbundet med ulike indre organer som avviker fra det sekundære plexusene: membran, binyr, øvre mage, lever, milt, mesenterisk og andre. Symptomer på neuralgia i solar plexus er smerter , hvilke forstyrrelser i indre organer av sekretorisk, vaskulær, trofisk og motorisk karakter kan festes.


Solar plexus er tæt forbundet med forskellige indre organer ud af det sekundære plexus : diafragma, binyre, øvre gastrointestinale, lever, milt, mesenteriske og andre. Det er en plexus av nerver, som divergerer i forskjellige retninger som solens stråler. Her snakke om smerter av mange indre organer, så smerter i solar plexus området er en vanlig klage som kan være forårsaket av variasjon.


Smerter i solar plexus -området kan skyldes solplexitt. Jeg er også plaget av sure oppstøt noe jeg ser at også du er.

Dette svir jo til tider ganske kraftig i svelget osv noe som kan tyde på at det er smerter lengre nede i spiserøret. Det varer gjerne i flere timer, og det skal litt smertestillende til for at det skal forsvinne. Noen som har det samme?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg