fredag 10. august 2018

Beslag dør

Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av ulike dørbeslag og vindusbeslag. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


MAXBO har et stort utvalg av beslag som tar for seg mye av tilbehøret man trenger til dører, vinduer og generelt i hjemmet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Bygg dine egne skyvedører, til avskjerming av rom eller garderober.


Tåler dører som veier opptil kg. Inneholder: skyvedørsruller, dørfester, dørstoppere, styreskinne for gulvmontering og monteringsskruer.

Norges største utvalg innen dørvridere, møbelbeslag og låssystemer. Besøk vår nettbutikk eller butikk i Oslo. Rask leveranse til hele Norge. Det er mer som hører til. Vindusbeslag må til for at helheten skal bli bra.


Disse kan du velge enkeltvis og utfra hva som passer deg. Vi har vindusholder som sørger for det. Alt du finner av beslag til vindu fester du enkelt på egen hånd.


Vi tilbyr lås og beslag til dør og vindu, samt beslag til kjøkken, garderobe og med et stort utvalg av skyvedørbeslag til garderobe – dører og porter. Vi holder til i hyggelige omgivelser på Skreia i Østre Toten Kommune og har et godt samarbeide med våre leverandører, både i Norge og internasjonalt. Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris.


Velkommen til BeslagGrossisten AS. Vi er importør av glassbeslag. Typiske produkter er dusjhengsler, glassskyvedører, bolter for innfesting av glass og.


Faguttrykk, Låssenteret Norge AS (tidligere Norsk Låsservice og Møre Beslag AS) Ulsteinvik, Ålesun Molde,.

Beslag med bolt som sikrer dør i lukket stilling. Karmskruer til dør - og vindusinstallasjon. Gjør monteringen av dører og vinduer enklere ved å bruker karmskruer.


Monteringen er mye enklere med karmskruer enn med vanlige skruer, ettersom karmskruene gjør det mulig å justere døren eller vinduet slik at det blir rett uten at man må løsne dem for å justere. Når du kjøper Skyvedørbeslag, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Driver og etterisolerer.


Har lektet ut vegg og monterer ny kledning. Vurderte noen klatter med Tecmellom beslag og vannbrett, men det gjør det jo vanskelig å ta løs beslaget om det blir behov for å bytte det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg