onsdag 8. august 2018

Dempet sort ncs

Dempet Sort har ikke noe brunt i seg, kun sort og hvitt,- den oppleves som litt mykere enn kullsort, dersom jeg skal sette ord på de. Vi kjenner ikke til fargekoder på Epoq kjøkken dessverre, så her må du ev kontakte dem for NCS kode. En dempet sort farge.


Kan kombineres med det aller meste av farger. En nøytral gråaktig sort tone.

Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger. Farger bør prøvemales der du skal ha dem. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir.


Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp. Hva er NCS koden til Dempet sort ? For den som liker spennende kontraster og kraftfulle kombinasjoner, kan en komplementær fargesetting være en vei å gå. December-giveaway #127873; Har du lyst på en av disse vakre koppene, som er.

Matrix – en mørk nøytral grå tone. Thank you for sharing. Goodluck for the future. Denne helgen er det mange besøkende i Bergen i forbindelse med Inter. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


LEK MED GLANSGRADER Kombinasjon av ulike glansgrader skaper et lekkert interiør. En supermatt vegg malt med LADY Pure Color og detaljer malt med LADY Supreme Finish Superblank, tilfører rommet spennende og elegante kontraster. We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Da er stuebordet blitt sort , eller dempet sort som fargen heter.


Er virkelig fornøyd med resultatet. Tidligere var bordet hvitt, malt med matt maling. Denne malingen er av typen superblank og ikke bare ser det fint ut, men det er også så mye lettere å vaske flekker bort fra den blanke overflaten. Den var malt i en grønnfarve som jeg ikke klarte å bli fornøyd med. Så da ble det en tur til farvehandelen, og valget falt på Jotuns farve Dempet Sort.


Jeg har brukt en silkematt Lady Supreme Finish, som jeg også har brukt på et skap og en skjenk. Når jeg først svingte malekosten fikk to kjedelige lysestaker en runde med kosten også.

Vil oppleves som litt grålig og dempet i tonen. Dette er en avslappet og deilig farge med lunhet og varme i. Sorte kontraster kan bli både smakfullt og effektfullt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg