fredag 24. august 2018

Georg jensen lysestaker

Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet.


Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte og Maria Berntsen. I sortimentet - kjøkkenutstyr og interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet og diverse pynt. Om det skulle være en lysestake, skål eller noe annet fra Georg Jensen. Kjøp på nett og få rask.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter lysestake eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Tusenvis av fornøyde kunder.


Georg jensen lysestaker

Finn din designfavoritt fra vårt store utvalg av tidløs skandinavisk design her! Den skaper en fin stemning i høytiden, men kan også stå som et stilrent dekorelement resten av året. Daglig rengjøring bør gjøres med varmt vann og mildt vaskemiddel. Tørk av produktet grundig etter vask.


Bruk bare myke børster og myke kluter for rengjøring. De rene og minimalistiske linjene gir lysestaken en flytende form som gir observatørens fantasi fritt spillerom. Lysestaker : Vedlikehold: Tåler ikke maskinvask. Pynt lysestaken med bånd i vakre farger til våren og høsten.


Georg jensen lysestaker

Til jul kan du i stedet for eksempel pynte den med grønne grankvister. Det er utsøkt kvalitet på smykker, klokker og prydefulle produkter til hjemmet. Alt til cafe, hotell og restaurant.


Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Det er akkurat den fascinerende kobraen som har inspirert designeren til disse. Pakken har en verdi på hele kr. Designer Constantin Wortmanns ønske var å skape en tradisjonell lysestake for det moderne hjemmet.


Georg jensen lysestaker

Husk å kjøpe med lys til den nye lysestaken din, se vårt utvalg her! Cobraserien består av flere fine produkter til både kjøkken og stue. I faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hjem. Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk.


Benytt Klikk og Hent eller bestill online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg