torsdag 30. august 2018

Høy fotbue såler

Høy fotbue såler

Sjekk ut Høy Fotbue Såler. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Har du behov for innlegg for høy fotbue eller ønsker du bare litt ekstra støtte for foten?


Her finner du gode og komfortable innlegg som avlaster fotbuen og gir god støtte. Innlegget kan kombineres med myke såler slik at hele foten får optimal støtte. Du finner mer informasjon om innlegg for fotbuen under produktene.


Ortopediske såler til høye fotbuer! Bluewear Outdoor Explorers røde ortopediske skoinnlegg passer til deg med høy fotbue og pronerende løpesteg. Sålene fungerer utmerket i blant annet fjellstøvler, joggesko og tursko. De hjelper med å redusere trykket på hælen og framfoten – de reduserer også faren for slitasje i knær og hofteledd.


Overside i slitesterk tekstil. Kjerne av PU-skum med åpne celler gir ventilasjon og fuktabsorpsjon i sålen. Innleggssålen har høy mellomfotstøtte for å støtte fotbuen på en effektiv måte ved forhøyet fotbue.


Nylonskallet former seg langsomt etter skoens form for nøyaktig passform og funksjon. Bontrager inForm BioDynamic såler med Superfeet er laget for å skape harmoni i grensesnittet mellom kropp, sko og sykkel, og gir foten den komplette støtten du trenger for å sikre mil etter mil med smertefri tråkking. Gul såle er for føtter med middels høy (normal) fotbue ! Typiske problemer med høy fotbue og for dårlige såler kan være smerte i fotbue , vond hæl, kalde tær og ømme knær og forfot.


Høy fotbue såler

En såle som avlaster fotbuen, gir bedre demping i hælen og fordeler presset på hele foten, det vil øke komforten. Støtdempende såler erstatter skoenes opprinnelige innersåler, og tar ikke mer plass i skoene enn de originale sålene. Våre støtdempene såler er CE-merket etter MDD klasse II a for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene. Ergonomisk innleggssåle for mellomhøy til høy fotbue. Bidrar til å redusere og forebygge belastningsskader i føtter, bein og rygg.


En høy hæl og stabil fotstøtte avlaster foten. Utmerket pusteevne gjennom luftkanaler som motvirker svette og lukt. SÅLE JALAS FOR HØY FOTBUE. God såle for de med høy fotbue.


Dobbelt støtdempning. Klippbar i to størrelser. Det er imidlertid slik at det ikke finnes regler uten unntak. Noen som overpronerer har helt normal, eller kanskje til og med høy fotbue , og noen med lav fotbue kan underpronere.


Da kommer denne metoden dessverre til kort! Dette skyldes at slike tester kun viser hvordan foten ser ut når den står stille, og ikke sier noe om hvordan den. Såle som passer fra nøytral til høy fotbue.


Gir foten økt stabilitet og komfort. Gel på hælen for god. Høy fotbue (Pes Cavus) Pes Cavus er det motsatte av Pes planus (plattfot), og det betyr at foten er veldig har med en høy og stiv bue. Under spaserturer finnes det ingen naturlig pronasjons-supinasjonsbevegelse, foten holder seg helt enkelt stiv (supinert) hele tiden. Mindre enn av befolkningen lider av denne tilstanden.


Artikkelinformasjon Anatomisk utformet innleggssåle for føtter med høy fotbue. Avlaster og gir god støtte for lengdebue og hæl. FLYFIT teknologi – absorberer og transporterer fotsvette svært effektivt og tørker hurtig opp. Utstyrt med bevegelsesdrevne luftekanaler for økt luftsirkulasjon. Superfeet- såler som primært er designet for sko med uttagbar såle.


Høy fotbue såler

Ideel for føtter med medium til høy fotbue. Anbefales til fritid og løping, men også fjellturer, alpint, jobb og militærsko. Sålen gir deg maks støtte og demping. Superfeet sin mest populære innleggssåle, og har vært på markedet i over år. Et lag av formet TPU.


Ofte beskrives dette som høy vrist. Hælen og forfoten er utsatt for problemer, pga overbelastning, stram muskulatur og sener. Utvikling av hammertær sees ofte ved hulfot.


Smerter i leggene og ankel er vanlig. Sliter skoene ofte skjevt på utsiden. Sålene holder meget høy kvalitet og har en levetid på ca. Det er også livstidsgaranti på at sålene ikke skal knekke, gjør de mot all formodning det, får man erstattet sålene gratis.


Vi har forskjellige typer såler å velge mellom. Flere forhold disponerer for å få plantarfasceitt. Pasienter med både plattfot og høy fotbue kan bli plaget.


Vektøkning og graviditet kan også gi tilstanden. Dessuten kan man få plantarfasceitt dersom man plutselig øker aktivitetsnivået veldig, for eksempel går eller løper mye på hardt underlag. Fottøyet bør være bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg