torsdag 9. august 2018

Sänggavel göra själv

Sänggavel göra själv

En klädd och stoppad sänggavel sätter direkt en personlig stil på sovrummet. Det är inte svårt att göra en sänggavel själv i exakt de mått man önskar. Man kan få skivan tillsågad på byggvaruhuset, stoppningen tillskuren i konststoppningsaffären och sedan är det bara att häfta fast på baksidan. En personlig sänggavel kan du göra snabbt och ganska billigt. Låt fantasin flöda och gör din viktigaste plats till din finaste!


Sänggavel göra själv

A tt hitta den smartaste lösningen på en sänggavel är inte det lättaste. Nyhetsmorgon visas alla dagar - året om i TVoch i TV4Play. Men vi har samlat några bloggares tips på sänggavlar som du kan göra själv om du inte vill köpa en. Sänggavel 1: Kika på denna fina som Anna María skapat av en bordskiva hon fyndat på Ikea.


Letar du efter en sänggavel som passar till din säng? Kanske har du inte hittat någon som du gillar? Gör din egen istället!


Sänggavel göra själv

Bloggaren och inredaren Jenny Komenda visar hur du själv kan skapa en lyxig och mjuk gavel med hotellkänsla. Bygg en egen sänggavel Följ Carolinas guide steg-för-steg Att bygga en egen sänggavel är lättare än du tror! En hemmasnickrad sänggavel bäddar vägen för ett mysigt sovrum. Använd traditionell trästomme, lastpall eller gamla dörrar.


Jag får alltid mycket frågor om sänggavlar, hur man ska göra , vad behöver man för material etc. Du bestämmer själv om du vill vara anonym på Viivilla. Identitetsstölder är inte tillåtna, oavsett om identiteten tillhör en annan användare på Viivilla. Vi låter en massa plankor ligga utomhus ett par tre år, då blir de vackra och väderbitna, tipsar Martin Timell.


Våga ta ut svängarna i sovrummet! Petra Tungården och Sanna Fischer Nordström guidar dig till hur du enkelt gör årets snyggaste sänggavel. Det bästa är att du inte behöver några konstiga verktyg och du behöver inte vara något DIY-proffs. Med hjälp av en häftpistol kan en enkel träskiva och en bit fint tyg lätt förvandlas till en personlig sänggavel som passar både din säng, din personlighet och ditt sovrum.


Det hela är faktiskt lika enkelt som det låter, men inredaren Elin har ändå några proffstips om hur du får resultatet så bra det är möjligt. Höjden på gaveln bestämmer du själv efter tycke och smak och vilken höjd du har på sängens ben. Antingen köper du en färdig sänggavel eller så fixar du den själv. En sänggavel ramar in sängen och ger sovrummet ett blickfång. Klä din sänggavel Att klä gaveln var det roliga!


Sänggavel göra själv

Här är fem fina idéer! Det är lite otympligt att jobba med en så stor gavel så det är viktigt att den står på ett bra sätt under tiden. Jag valde att luta min mot garderoberna och ställde den lite på snedden.


Sedan la jag på tyget så att det hängde ner över den övre kanten på sänggaveln.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg