onsdag 1. august 2018

Lommeur herre

Nostalgiske lommeur for herre. Modeller i lær og stål. Kjøp en gullfarget klokke her. Klassisk og tidløst design. Flotte klokker, over modeller.


Til bunaden er lommeuret et selvsagt tilbehør, men lommeuret har også mange brukere som av ulike årsaker ikke kan bruke armbåndsur.

Et lommeur med et pent kjede pynter opp enhver klesdrakt. Lommeur i krom til herrebunad. Produsert av: Voss Ur og Design AS. Vis vare Handlekurv Ønskeliste Legg til sammenligning.


Dette holder våre priser konkurranse dyktige og vi kan levere flotte og unike lommeur uten de koster en bondegård. Eit nydeleg, klassisk lommeur i sølv med glatt, blenkjande overflate. Eit luksuriøst tilbehøyr til herrebunaden.


Kvit urskive med romartal og eige sekundvisar. Høgkvalitets urverk med opptrekk frå sveitsiske Aerowatch.

Det er års garanti på sølvklokka. Tips: Kan graverast på innsida. Blant tilbehøret til bunadsølv finner du slirekniver til buna lommeur til både dame og herre , samt pussebrett og sikringslenker. Tilbehøret er beregnet til de fleste ulike bunader, og gjør seg som flotte tilleggs-gaver til bunaden.


Alle produktene er levert av norske Sylvsmidja med tilholdssted på Voss. Staselege lommeur med høgkvalitets, sveitsisk urverk samt tilhøyrande klokkekjeder. Ei flott og minerik gåve til den som har alt. Tissot Gullklokker og lommeur. For kjennere som vet å verdsette finmekanikk og håndverk på høyt nivå.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Beltegarn til brikkevev. A Larsen Husflid AS Standard pris 7kr. Leveringstid dager. Se våre flotte lommeur til herre. Du vil kanskje også like.


Vi har lommeur både sølv og forsølvet, også i ulike størrelser. Stort utvalg av smykker som armbån ringer, halskjeder, øredobber, anheng og mye mere. Hvis du ønsker få gravert lommeuret, så velg ja før du trykker kjøp.


Vi graverer monogram eller navn og dato.

Send oss en melding her om hva du ønsker å gravere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg