onsdag 22. august 2018

Sengetøy

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Rask levering, ferdig tollet.


Lekre designs og god kvalitet! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi tilbringer nesten en tredel av livene våre i sengen, og et mykt, behagelig sengetøy bidrar til at vi våkner uthvilte og opplagte om morgenen. Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove.


Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy.

Beskytt også madrassen og det nye sengesettet ditt med et flott sengetepper. Sengetøy av ypperste kvalitet. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her! Sjekk ut vårt store utvalg av sengetøy , putetrekk, dynetrekk og laken i bomull, sateng, lin og flanell. Alt du trenger for en god natts søvn finner du på IKEA.


Behagelig sengetøy er alfa omega for en god natts søvn. Vi mennesker tilbringer omkring en tredjedel av livet vårt i sengen, det er dermed viktig å disponere den tiden på en komfortabel måte. Indusia tilbyr mykt og deilig sengetøy i forskjellige tekstiler som gir soverommet ditt et særpreg. Velg blant sesongens sengetøy i ulike modeller, farger og mønster.


GANT er kjent for sitt eksklusive og komfortable sengetøy. Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull, som er utrolig mykt og behagelig mot huden. Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig.


Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Vi tilbyr også flere sengetøy til barn i ulike farger og mønstre.

Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!


Alt sengetøy er vevd av de beste kvalitetsgarn, som farges før de veves, for å oppnå høyest mulig fargeekthet. Derfor bevarer Georg Jensen Damask sengetøy sin skjønnhet og eleganse i årevis. Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett.


Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen.


Hvordan sengetøyet føles mot huden avhenger helt og holdent av hvilket materiale og kvalitet du velger å sove i. Du kan velge mellom ensidig eller tosidig sengesett, ensfarget eller duse farger med grafisk mønster, vakker blomsterprint, vevet mønster, paisleymønster m. Sateng er glatt, mykt og ligger pent på sengen når man rer opp. Drømmer du om å sove i sengetøy som ser tidløst og luksuriøst ut, er mykt og behagelig mot huden og gir en økt. Og akkurat som med klærne, bør det være sengetøy i gode tekstiler, som både er slitesterke og komfortable for den lille. Så må sengetøyet gjerne se litt fint ut, også da!


Egyptisk bomull brukes i satengsengesettene og har en glatt og blank overflate, og holder seg like fint vask etter vask. Damask er ensfarvet vev, hvor mønsteret kommer frem i glatte og matte flater, slitesterkt og vakkert. Flanell som er et mykt og varmt sengetøy som er behandlet for å få en loete ytterside. Norges største utvalg av sengetøy til enkel, dobbel og kingsize dyner!


Her finner du flust av dynetrekk til soverommet ditt. Med nytt sengetøy kan du enkelt gjøre soverommet ditt koselig. Handle trygt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg