onsdag 29. august 2018

Herdins vannbeis

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge. Fås tilpasset ulike treslag.


Store overflater kan være vanskelige å få jevne. Bruk Herdins Ekte beis, Oljebeis eller Gulvoljebeis til store overflater. For at du skal rekke å fordele beisen jevnt før den tørker, må du arbeide systematisk med godt verktøy.


Påfør rikelig med beis i lengderetningen og tørk bort overflødig beis med en svamp eller klut som ikke loer. Herdins vannbeis gir ein NEGATIV fargevirkning, dvs at den fargar den lyse vårveden sterkast. Td ein syrebeis vil framheva den harde veden.


Som tykkjer difor at ein kjemisk beis er riktigare. Vixen-prosjekt - Børsemaker og prosjekt. Behandling av knivskaft! Vannbeis finnes også i mange fargenyanser. Med denne beisen begynner man med en lysere nyanse enn man først hadde tenkt seg, men påfører heller flere strøk.


Når dette har tørket, fjerner man overskytende pigmenter med en halvstiv børste, og avslutter med en lakk eller olje, forteller Wang. Du kan også blande farger etter at beisen er klargjort for bruk. En nydelig mørkglødende farge får du for eksempel ved å blande fargene mørk eik og mahogny i forholdet 2:1. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


Jotun-Lady-Pure-Nature- Hedda-hytter_1. Herdins Ekte Beis er en spennende interiørbeis som gir treverket fantastiske farger, ypperlig til knivskaft, møbler , våpenkolber, trappegelender, gardinkuler. Herdins ekte beis må behandles etterpå med olje, voks eller lakk.


Ekte beis er ypperlig til reperasjon av småskader og sår på lakkerte. Heter herdins vannbeis. I pulverform som du blander ut med kokenes vann. Når den er helt tørr, pusser du over fargen litt.


Hei, Jeg har noen finérplater av ukjent tremateriale som ligger i dørken. Disse er blitt grå og slitt, og de er dessuten svært lyse i fargen. Er i gang med å bygge en treer. Kjøpte et flott snellefeste med mahogni innlegg, men alt for tungt med gram på en treer. Hadde et lett et uten treinnlegg på 10.


Med inspirasjon fra Sigve sin tråd og responsen på min forrige byggetrå starter jeg opp en ny. Fikk nettopp høre at Mike McFarland skal slutte å tilby emner og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg