torsdag 16. august 2018

Vannkaraffel rosendahl

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. En klassiker som pynter opp bordet til en hver anledning ved servering av drikke. Den rommer liter og har et elegant design i glass med et bånd rustfritt stål. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


Produktbeskrivelse Denne funksjonelle vannkaraffelen er designet av Pihl Bredahl, og er.

Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Legg til favorittmerke. Ikke medlem 27- 16-Kjøp. Sort plast og rustfritt stål. Grand Cru serien er skapt for å sette maten i fokus.


Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som går igjen på alle elementer til serien. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Selve karaffelen er laget i blyfritt glass. Kapasiteten er på liter. Karaffelen er formet med en høy midje med et belte i rustfritt stål. Server iskaldt, forfriskende vann og tilsett frosne bær for å gi vannet et ekstra piff. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Glass, Volum 0. Menu vannkaraffel er designet av Pil Bredahl. Vannkaraffelen fra Menu har et volum på liter. Et annet alternativ innen vannkaraffel fra Menu er deres Bottle karaffel.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Nettlager på lager. ROSENDAHL TERMOKANNE GRAND. Vi importerer og leverer alt fra brannbiler og løfteputer til frigjøringsverktøy og varmesøkende kamera fra anerkjente produsenter som Haagen og Solberg.


Høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen litt bedre for en brannmann. Med sitt raffinerte og elegante uttrykk passer den flott til ethvert dekket bord. Bli den første til å omtale dette produktet.

Vanlig pris: kr 2700. Bland ferske urter, chili eller hvitløk i oljen og la den stå - jo lenger den får stå , jo mer aromatisk blir oljen. Glasset tåler oppvaskmaskin i maks. Til å servere vann benyttes en vannkaraffel. Eva Solo har også designet en kjøleskapskaraffel for vann og er tilgjengelig i et stort utvalg ulika farger.


Georg Jensen Cobra karaffel, glass 79NOK. Our product ranges provide practical kitchen and home basics that will last a lifetime.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg