onsdag 8. august 2018

Lage spisebord av benkeplate

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Kom til måltidene, bli sittende for historiene.

Finn spisebordet som passer deg. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jeg ønsker meg et spisebord med svarte metallben og betonglook på toppen. Dette er ikke noe jeg finner noe ste så da tenkte jeg at jeg kunne lage det. Har sett på en ganske fin laminat benkeplate som ser ut som betong, men den er kun 280mm tjukk (de hadde ikke 380mm).


Har tenkt å lage spisebord selv. Målene er 100x200cm, og funderte på muligheten for å bruke benkeplate som er beregnet for kjøkkenøyer, har sett det går an å bestille bredde på 100cm fra IKEA. Men hva slags kanter er det på disse, er det buet på begge ender?


Hva med kortendene, blir det pent?

De stiver litt av , avhenging av hvor stor vinkelen er. Bruk sagulator for enkel vurdering av stivhet på platen. Ulempen med benkeplate er at det er lameller, så styrken på tvers er avhenging av limet.


Har du litt tid og tilgang til verktøy, er det nesten like enkelt å lage sitt eget bord. Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Fem spisebord du kan lage selv! Ubehandlede treplanker, vi brukte stk. Snu spisebordet opp ned og legg platen du skal lage forlengeren av , under det.


Tegn av buen på platen. Så flytter du bordet så langt tilbake som du ønsker å forlenge det, og tegner av buen en gang til. Nå har du formen til bordforlengeren.


Er dere et par på jakt etter noe å gjøre sammen, er bordbygging også den perfekte par-aktivitet. Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Lag ditt eget spisebord på 1-2-3!


Trenger du nytt spisebord , eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Vi har varehus over hele Norge.


Hvis du skal felle et tre eller to i løpet av sommeren, eller bare får levert et nytt lass med ve kan det være greit å ha et skikkelig stativ så veden tørker skikkelig.

Oppskriften finner du her. Slik lager du ditt eget spisebord med veldig enkle midler. Du trenger ikke være spesielt handy for å. Ikke gå glipp av denne: Fra gammel benkeplate til fantastisk veggpynt! Spisebordet fikk en ramme av stål, og en bordplate med vakkert fiskemønster i tre som. Benkeplater for å lage kjøkkenbord.


Dette er noen av de mange grunnene til at jeg ofte bruker hobbyplater. Det sier Kathrine Haugholt som blogger på DIY-bloggen mittlilleprosjekt. Hun deler i fleng tips til ting du kan lage med platene.


Dekoreringsfat av hobbyplate – Lag et stilig dekoreringsfat. Alt du trenger er to håndtak som du skrur fast på hver side. Hvis du vil lage en benkeplate i betong, uavhengig av om det er til kjøkkenet, sofabordet eller noe helt annet, skal du forsikre deg om at platen blir sterk. Gjør du ikke det, vil den ganske enkelt knekke, sannsynligvis allerede på vei ut av støpeformen.


Du kan forsterke (armere) platen enten med metall (armeringsnett) eller med fibre. Tenk på dette før du velger benkeplate til kjøkkenet. Kan du bruke treplate, kan du også bruke betongplate. Du får en uslitelig overflate som tåler å stå ute eller inne, og vedlikeholdet er enkelt. Omtrent som på en treplate.


UNDERSTELL: Beina henger sammen med et bord på tvers, og beinparene henger sammen med en vange midt på, i lengderetningen. Da får du en selvstendig konstruksjon som tar mye av belastningen fra plata. Jeg ble så inspirert av spisebordet ditt, så jeg har bestemt meg for å lage spisebord til nyhuset. Men, jeg lurer igrunnen på hvordan dere har festet de to “platene”? Har dere bare skrudd inn spisebord -beina, eller har dere brukt noe ekstra feste under?


Det skal selvsagt være et gedigent spisebord her, og et skal være i heltre eik… Eikematerialer blir kjøpt inn, og det er overhode ikke billig. Men så blir det til et solid bord som kan vare livet ut, og likevel bare en fjerdedel av det du hadde måttet betale for tilsvarende i butikken. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.


Det er en enkel konstruksjon. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg