mandag 13. august 2018

Ticket to the moon dobbel hengekøye

Ticket to the moon dobbel hengekøye

Kundene våre er de sprekeste jentene i gata. Vi elsker sporty hverdagsstil. Sjekk ut våre freshe fritidsklær! Se vårt utvalg fra Ticket to the Moon. Hengekøyer av topp kvalitet!


Ticket to the moon dobbel hengekøye

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp på nett hos Sparmax. Alltid lave priser og stort utvalg. Handle trygt på nett hos oss. Kun Kvalitetsprodukter. Bare de beste prisene. Best på kundeservice.


Vi fokuserer på å ha stort utvalg, med kids, enkel og dobbel hengekøye. Les tester og omtaler før du kjøper. Ticket To The Moon hengekøye er laget av høyklasse fallskjermmateriale (silke nylon), som tilpasser seg kroppen din, dette fallskjerm stoffet er både solid og svært komfortabelt, en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne, en hengekøye som gir en perfekt kroppstøtte uten trykkpunkter.


Ticket to the moon dobbel hengekøye

Dobbel hengekøye produsert i høykvalitets fallskjermmateriale. Former seg etter kroppen, og sørger for en god natts søvn. Den passer både for de som er på farta og for de som ønsker den fast installert på verandaen. Man kan sitte oppreist (rundt bålet) med ryggstøtte om opphengspunktene samles, ligge tilnærmet flatt ved å legge seg ca. Den er liten og hendig nok til at den kan bli med overalt, og bred nok til at man kan sitte komfortabelt på tvers med ryggstøtte.


Den egner seg like godt til overnatting som til å ta en lur i. Jeg har dette, og det fungerer glimrende. Problemet er bare at det veier like mye som hengekøya , om ikke litt mer. Det pakker også litt mer enn køya. Vi har hengekøyer til barn, voksne og ekstra store doble hengekøyer. Med et tarp kan du henge opp et tak over hengekøyen din som vil beskytte mot vær og vin slik skaper du en lun atmosfære i hengekøyen.


Ticket to the moon dobbel hengekøye

Get Ticket To The Moon. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Den integrerte pakkbaggen fungerer som en praktisk lomme når man har montert hengekøyen.


Se beste pris på Ticket to the Moon Myggnett. Specs: Til hengekøye , Lengde 280cm, Bredde. D ette fallskjerm stoffet er både solid og svært komfortabelt, en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne.


Vi tilbyr hengekøyer fra merkevarer som Hennessy Hammock, Ticket to The Moon , Exped og Amok. Neste gang du skal på tur under tregrensen - hvorfor ikke droppe teltet og heller pakke med en liten hengekøye og en lett tarp? Noen modeller blir også levert med tarp som beskyttelse mot regn og vind.


Fordelene med å sove i hengekøye er mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg