tirsdag 28. august 2018

Sminkebord med speil og lys

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Få en god start på dagen med et stilig sminkebor der alt er lett tilgjengelig.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gjør deg klar for dagen ved ett av IKEAs flotte sminkebord !

Hos oss finner du fine og praktiske makeupbord med oppbevaring og speil. Sjekk utvalget vårt på IKEA. Smink deg som en pro med ‘Mea sminkebord.


Med dette i hus vil du føle at du prepper deg til showbiz-livet hver eneste dag. Et enkelt sminkebord som lar deg organisere det du trenger i en todelt skuff, og et stort speil med moderne lys. Oppnå en jevn makeup med flott belysning, og ta verden med storm! Pent brukt sminke bord med speil og lys , fra IKEA.


Ikke det speilet som vist på bilde.

Det har ingen ramme, fasettslipt. Det er to pærer som har gått, som evt du kan kjøpe på ikea. LED-pære Eglobeformet) Kan kjøpe lys , speil eller sminkebord seperat. Sminkebord -70 lys - 600kr, speil 80kr. Et annet tips: Vil du unngå masse hull i veggen etter skruene på både speil og lys kan du montere speil og lys på en treplate ( dette viser jeg i dette innlegget).


Jeg gjorde det først, men har nå montert både speil og lys direkte på veggen. Du trenger: speil – Kolja speil ( 9-) IKEA. MUSIK ( 22- pr stk) IKEA. Lisa modell : sminkebord. I testen har vi plukket ut de beste og de dårligste bilene basert på.


Kan suppleres med et vegg- eller bordspeil i en stil og størrelse du liker. Med ett av våre speilskap med integrert belysning eller speil med hylle kan du lett rydde bort tingene du har på badet, som vil hjelpe deg med å holde badet fint og ryddig. Vi har også skap med speil uten integrerte lys. For å enda bedre kunne se deg selv i speilet om morgenen har vi også sminkespeil som du kan feste på veggen og trekke.


Vakkert, og kjekt sminkebord. Ser pent ut på soverommet eller hvor man ønsker sette det. Eneste problemet med dette produktet, er at materialet sprakk når jeg monterte enkelte av skuffene.

Skruene er kanskje litt tykke for det materialet? Ikke mye, men nok til at jeg valgte å lime med trelim under montering. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Injiser en dose glamour i barnas liv med dette sminkebordet i barnestørrelse. Service faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hjem. Fint gammelt sminkebord med speil og skuffer selges. Møbelet er i god stan men har et defekt lås. Enkle ting å lage på sløyden.


De fleste av oss har ting i skuffer og skap som brukes sjelden. Har du alt for mange produkter som flyter over kan det være lurt å tenke på at du må ha et sminkebord med god plass. Vi har funnet et perfekt sminkebord som rommer det meste, og som i tillegg kommer med speil. Modellen har en hjørneenhet som inkluderer tre speil og fulle LED- lys.


Søk etter sminkebord med speil på Kelkoo. Sammenlign tilbud på sminkebord med speil fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kjøp Speil sminkebord med lys på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg