torsdag 23. august 2018

Panelsøk svindel

Har jeg fått virus av å åpne farlig lenke i svindel mail? Var inne på pornhub og fikk melding om virus, er det svindel ? Er dette svindel eller ikke? Er betalte undersøkelser på nett. Diskusjonen her var ang. Panelsøk , hvor man kan tjene penger fra sofaen, mens man slapper av.


De averterer med opp til 140kr pr undersøkelse, derfor syntes jeg det virket interessant. Synes også det å svare på spørreundersøkelser er morsomt. Det er vel det samme som den jeg bruker.


Store selskaper ønsker og forstå hva deres kunder tenker om selskapets produkter og tjenester. For å gjøre dette ansetter de markedsundersøkelsesselskaper som danner et bilde av kundenes tanker og meninger gjennom nettundersøkelser. SVAR: Hei Nettsiden selv hevder det er seriøst.


Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Forbrukerombudet er også kontaktet, dette er ikke gjort for å sverte deg men for at du som en profesjonell aktør og selger av slike annonser skal ta ansvar. Så vær forsiktig, spesielt med å. Eksperten på internettøkonomi mener omtrent alle tilbud om å tjene penger på internett er forsøk på svindel.


Men man kan nok tjene litt ved å spare penger på å kjøpe ting billigere på nett, sier Espen Andersen. Hvor mange dager du kan være hjemme uten sykemelding fra legen, varierer. Se også hvilke symptomer som spiller inn for om du bør gå på jobb.


Det finnes mange måter å tjene penger på nett på. Mange lover mye, men viser seg å ikke være noe særlig. Vi viser deg hvordan du virkelig kan tjene ordentlige. Om du sier at du kan tjene mer enn $ for en spørreundersøkelse på nett, eller for eksempel at du kan vinne en bil, er sannsynligheten for at det er en svindel stor. Ungdom har lurt på det samme som deg, få svarene her!


Hva telles som nudes? Hvordan får jeg tømt messenger for kontakter? Kan jeg bli straffet? Noen paneler tilbyr penger til alle som deltar, andre gir bort gavekort. Gjelder din henvendelse ett av områdene under?


Du får normalt svar innen fem virkedager. Jeg trodde hun var år. Går det an å ha privat profilbilde på facebook? På skjermen på dataen min er alt snudd på hodet.


Kan man ha snapchat kontoer på samme telefon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg