fredag 31. august 2018

Eva solo vinglass

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Gratis frakt og levering innen dager! Stort utvalg av Eva Solo.


Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest.

Gode priser og rask levering! De leveres til forskjellige typer vin og i forskjellige størrelser. Alle glassene er munnblåste. Eva Solo vinglass er utarbeidet i samarbeid med vinkjennere. Rask levering, ferdig tollet.


Formen på glassene er designet ut fra at du skal ha maksimalt utbytte av vinen din.

Kjøpt løst 57- 28-Nettsortiment. Handle online - tollet og klart til levering! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Glasset er formet slik at man kan drikke fra alle sider.


Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre. Et slankt hvitvinsglass som er formet for å få frem det beste i friske viner med høyt mineralinnhold og ferskenaroma. Glasset kan også brukes til drinker og servering av mindre anretninger som snacks, forrett eller dessert. Vi hos glassoginterior. Denne graders vinkelen er benyttet på glassene for å bedre kunne konsentrere vinens aroma når du drikker.


Gjør din samling komplett med våre vannglass, som har samme elegante, tynne og skrå drikkekant. Den store oksidasjon overflaten av Magnum vinglasset forsterker vinens bouquet, mens den skrå kanten gjør det mulig å nyte vinens aroma og smak til fulle. Kombiner de skrå kantene og gi borddekkingen et stilig, rent og moderne preg.


Se utvalget av vakre vinglass. Bli den første som omtaler dette produktet.

Dette var den første av en rekke produkter som kom til å bli en trofast hjelper i mange kjøkken over hele verden. Beste Priser På Eva Solo. Glasset har et elegant design, og den skråe kanten er en spennende detalj som får glasset til å føles veldig lukseriøst. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være et glass, en termokanne eller noe annet fra Eva Solo. Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg