mandag 20. august 2018

Sigural farger

Sigural farger

Sigural lagres frostfritt og utilgjengelig for barn. Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer. Fargeindikasjonene nedenfor er kun veiledende. Epoxygrossitens gulvprodukter er tilgjengelig i mange farger og mønstre. Bruk vårt fargekart for epoxy gulv for å finne riktig løsning.


Sigural farger

Nye farger er nå tilgjengelig. Etter å hå påført første strøk skal du vente minst 12. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre.


Sigural farger

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Antall strøk: strøk anbefales i de fleste tilfeller.


Da får du garantert riktig farge , og du kan lett plukke opp den bestilte malingen i nærmeste Obs Bygg-butikk – uten å måtte stå i kø for å blande maling. Lykke til med et fargerikt hjem! På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Fåes i mange farger og holder i massevis til en garasje.


Hadde det på gamlejobben og gud veit hvor mange lastebiler som har kjørt på det betonggulvet - og det er fortsatt like pent - 6-år etter vi malte det. Med gulvmaling fra TreStjerner kan du skape en synlig og varig forandring. Designe ditt kjøkken. Prøv dine valg i vår kjøkkensimulator.


Her kan du leke fritt med vår kjøkkeninnredning og finne en kombinasjon av front, benkeplate og. Det er nå Scanox som produserer denne malingen. I et forsøk på å utvikle denne malingen til også å innbefatte mørkere farger , ble det gjort en produksjonsendring. På løsere, sugende puss og betongflater grunnes det med. For å kunne gi komplette fargeanbefalinger til sine mest populære utefarger, har Jotun utviklet helt nye farger for grunnmuren.


Sigural farger

De beste grunnmurfargene vises også i fargekartet. Grunnmuren bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen den står på, og som komplementerer husets hovedfarge. Du velger farge og underlag. Som kunde har som oftest en idé om hvilket enderesultat du er ute etter, så i samarbeid med deg kommer vi frem til hvilken epoxymaling vi bruker, og ikke minst hvilken farge du måtte foretrekke. Alle våre partnere har et bredt utvalg av farger og typer som kan benyttes.


Han blander i farge etter kundens ønske, og gulvet legges ut flytende. Skygrå, Varmgrå, Sølvgrå og Stålgrå. Birk registrerer at bedriften legger stadig flere epoksygulv for privatkunder, og i alle type rom.


Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg