mandag 13. august 2018

Bilder på aluminiumsplate

Med dine egne bilder , skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vi trykker bilder på aluminium i førsteklasses kvalitet, med kort leveringstid i Oslo. Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon!


Bilder på aluminiumsplate

Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! Finn bilde på aluminiumsplate. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! La dine beste bilder få leve videre som bilde på aluminium. Den nye teknologien hos fotoknudsen gir deg mulighet til å skape dine personlige bilder på aluminiumsplate.


Når du skal overføre ditt bilde på aluminium, har du mange muligheter for å skape det perfekte design. Bestille bilder på aluminium. Alle våre bilder kan bestilles på aluminiumsplate , i en rekke forskjellige størrelser og også spesialstørrelser om du ønsker en annen størrelse. Det er enkelt og oversiktelig å bestille bilder på Veggbilder. Alle priser er inkludert mva og frakt.


Bilder på aluminiumsplate

Aluminiumsbilde med ditt bilde trykt på en aluminiumsplate. Få det meste ut av bilde ditt på en ny og profesjonell måte. Den utradisjonelle med veldig effektfulle måten å vise frem bildet ditt er å trykke det direkte på metall. Eller velg foto på aluminiumsplate der bildet ditt trykkes på fotopapir i høy kvalitet og festet til en aluminiumsplate. Fotovibs selger bilder innen mange kategorier på både lerret og aluminiumsplater.


Unike bilder på flotte og visuelle materialer. Våre aluminiumbilder er trykt direkte på en aluminiumsplate og denne utskriftsteknologi gir imponerende fargegjengivelse. Materialet består av et syntetisk kjerne og to aluminium-plater.


Bilder på aluminiumsplate

Overflaten er halvblank og slitesterkt materiale, til tross for sin lave vekt. Leveres innen 8-virkedager. Bildene jeg har fremkalt på aluminiumsplate kan også brukes som collage på en vegg, eller alene.


De er også fine å ha stående på en hylle. Jeg har valgt et kvadratisk format til mine bilder , men på fotoknudsen. Her er det bare å være kreativ og bruke fantasien! Ditt bilde trykket på aluminiumsplate – lett og elegant. Hvorfor ikke gi hjemmet ditt en helt personlig touch?


Bilder på aluminiumsplate

Bruk dine egne bilder til å lage unike veggdekorasjoner, og gled deg over de flotte opplevelsene i mange år frem. Med ditt foto på aluminiumsplate fra Elkjøp Fotoservice, er du sikker på å få det beste frem fra bildene dine. Lerret kan også bestilles med bilderamme om det er ønskelig.


Rammene finner du i sort og hvitt slik at de vil passe alle bilder. Lerret er et godt alternativ om du ser etter materiale som kan gi bildene dine et mer mykt og elegant preg. Klikk her for å vise relevante resultater. Hvis du setter pris på et godt bilde OG har en eller annen vegg i livet ditt, så tror jeg du vil ha glede av å ta en titt på kunstbilder. Er huset ditt preget av stilrent, minimalistisk og industrielt interiør?


Et foto i svarthvitt printet ut på aluminiumsplate kan løfte fram og understreke stiluttrykket på en veldig virkningsfull måte. Language mosedreper til plen. Som direkte print på alu-plate kommer ditt bilde virkelig til sin rett. Dette materialet består av en kunststoff kjerne og to aluminiumsplater.


Få dine personlige bilder trykket med høy kvalitet på f. Et direkte print på alu-plate er lett, holdbart og kan brukes på mange forskjellige måter. Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer. Det er dessverre ikke mulig å redigere farger o. Du kan velge at få ditt bilde på fotolerret, som selvklebende plakat, bak akrylglass, på aluminiumsplate eller på en hard skumplate ved Elkjøp Fotoservice. Du kan også velge det flotte galleritrykk, som kombinerer det beste fra aluminiumsplaten og akrylglasset. Digitale kamera, mobiltelefoner og andre enheter produserer gjerne bilder med JPEG-komprimering av varierende grad som alltid vil forringe kvaliteten på bilde noe.


For hver gang bildet lagres på nytt som JPEG (eller lastes opp til sosiale medier) vil kvaliteten bli dårligere. I en en god arbeidsflyt komprimeres bilder derfor bare en gang. Topp kvalitet, stort utvalg, lave priser og rask levering hos fotoknudsen.


Kan henge både inne og ute! Bilder på aluminiumsplate gir hjemmet et unikt og eksklusivt look. Foto på aluminium er ett av våre mest populære produkter og et sikkert valg hvis man ønsker å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg