fredag 24. august 2018

Bloomingville hylle sky

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Over 4kjente merkevarer til gode priser. Hyllen er formet som en luftig sky , og passer perfekt til oppbevaring av pyntegjenstander og favorittleker.


Bloomingville hylle sky

Bloomingville Hylle, Sky , Hvit, Stor kr 549. Bruk den til oppbevaring av godnattboken eller favorittbamsen. Vegghyllen er formet som en sky , og har et romslig hylleplan. Hyllen passer godt til oppbevaring av bøker, kosedyr eller lignende.


Skyen er laget av metall. Perfekt dekorasjon til barnerommet! OBS kan forekomme forsinkelser! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Hyllen er malt i stilrent hvitt og har plass til for eksempel bøker, leker eller pynteting.


Et morsomt og lekent innslag i som løfter barnerommet. Hyllen er dyp nok til å romme små skrivebøker, eller oppvare barnets skatter. Kjøp Hylle , Sky , Blå, Liten på nettet.


Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør.


Bloomingville hylle sky

Den vegghengte hyllen fungerer utmerket som dekor på tomme. Den har et pent skydesign som gir en flott piff til barnerommet. Den hvite skyen pynter og pryder veggen samtidig som den er praktisk med plass til småting eller bilder. Hyllen kan enkelt monteres med de innebygde krokene på baksiden.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Blå, Hvit, Metall, Høyde 40cm, Bredde. Barneromsdetaljer finner du i nettbutikken. Se vores store udvalg af Tilbehør til skarpe priser.


Bloomingville hylle sky

Retur rett innenfor dager. Spesifikasjoner Til toppen. Oppbevaring til lave priser. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Favoritter Hva leter du etter?


Her finner man alt fra tekstiler, oppbevaringsmøbler, leker, kopper og tallerkner. They created a unique mix of raw products and reproductions. Hyllen er laget av lakkert metall og blir en søt dekorasjon på veggen hvor du både kan sette leker, små bøker eller fotorammer.


Bloomingville hylle sky

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg