onsdag 22. august 2018

Oppbevaring hundefor

Lynsrask levering av hundefor rett på døra. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Finn alt du trenger til din katt.


Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Oppbevaring i kjøleskap er ikke nødvendig. Lengre eksponering for høyere temperaturer øker oksideringen og reduserer holdbarheten.


Helfôr tilpasset normalt aktive hunder. Fôrsammensetningen består av svenske og svenskkontrollerte råvarer med råproteininnhol fett og omega og 6. HUNDEFOR LABB BOKS ENERGI 800GR. Labb Energi er et svært smaklig våtfor med høyt innhold av energi hovedskalig fra fett. Anbefales gitt i kombinasjon. For dager siden – Pent brukt dekorativ bøtte med lokk til oppbevaring av hundemat.


Oppbevaring hundefor

Europris tilbyr tilvenningsgaranti på sitt hundefor. Som medlem får du ta del av eksklusive medlemstilbud og invitasjoner til sentrale og lokale arrangementer. Det gjør du i innstillingene i nettleseren. Sendes innen 1-dager.


Om varen du har bestilt finnes på lager sender vi den innen 1-arbeidsdager, ved henting i butikk og under høysesong kan det drøye noe lengre. Dette hundefôret skal beskyttes mot direkte sollys, oppbevares tørt og ikke for varmt. Det kan gjerne oppbevares i en lufttett beholder, men hvis du ikke har en fôrbøtte, hold posen så lukket som mulig. Kun kvalitetsmerker av hundefor.


Oppbevaring hundefor

Lynrask hjemlevering. Rengjør gjerne fôrbøtten 2-ganger årlig. Vi selger også fôrbøtter til hundefôr, og du finner dem under tilbehør. Unikt utvalg av hundeutstyr til en behagelig pris.


Distributør av en rekke merkevarer, bl. Med Appetitt fôrdunker får du en smart og praktisk løsning på oppbevaring av hundefôret. Fôret blir lettere å håndtere, det blir luktfritt i oppbevaringsrommet og dunkene er lette å stable og oppbevare.


Oppbevaring hundefor

Leo takk for tips, men er på utkikk etter noe som ikke ligner på en boks til hundefor om det gir mening Trenger noe helt nøytralt som en kiste eller treboks med lokk, men finner ingen som passer hos de vanlige butikkene. XXL har et stort udvalg af Hundemat. Her finder du Hundemat til lave priser og med god garanti.


Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti og. Jeg oppbevarer hundematen i forsekken i romtemperatur, er det feil? Skal den oppbevares i en spesiell temperatur? Hvit boks til oppbevaring av hundemat Selges 20- (Ny pris var 39-) Selges.


Hva bruker dere til oppbevaring av dyrefor når dere vil at det skal se pent ut i tillegg? Vår erfaring er at det er lurt å være nøye på valg av for og å være nøye på oppbevaring. Stort utvalg av fôr og tilbehør for hun katt, kanin eller gnagere. Hjemlevering på døren på 2-hverdager (pluss 1-dager hvis du har landpostbud).


Vi har vår dunk på kjølerom,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg