fredag 24. august 2018

Puslespill 1000

Det er vi stolte av og veldig glade for. Notisbok, Studiekalender mm. Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker! Lærerikt puslespill der kun fantasien setter grenser for hva som kan lages. Her finner du pusespill med ulike motiver som kjente.


Lag et puslespill med personlige bilde på få minutter.

Det finnes ikke makent i hele verden. Puslespill er en perfekt gave til store og små! Stort utvalg fra Ravensburger - Suverene priser - Lynrask levering!


Fargeyansene er fordelt i en sirkel med størst metning rundt kanten, og med minst metning i midten. Denne organiseringen av fargene gir et bilde av fargenes forhold til hverandre, deres komplementære og triære forhold. Vi er utrolig stolte og glade over at dere kunder har stemt oss fram til vinner av. Kjøp puslespill på nett fra norsk nettbutikk.


Velkommen til boardgamer.

Skandinavias ledende spesialbutikk for puslespill. Du kan tilpasse utvalget ditt med filteret til venstre. Her på Puzzleshop har vi ett stort utvalg puslespill til både store og små.


Vi forhandler puslespill med alt fra 5- 32. Så om du er nybegynner eller en stor puslespill entusiast, så finner du nok din smak. Morsom og trivelig aktivitet for hele familien.


Samlende aktivitet ved regnvære eller på kveldene. Velg mellom flere vakre og innviklede motiver. Størrelse på matten 1x 1cm. Plastrull til å rulle matten rundt og strikker til fiksering følger med. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. Hver brikke har en individuell fargenyanse i spekteret, og utfordringen er å plassere hver fargenyanse nøyaktig i forhold til de omkringliggende fargene.


Kampanjepris kr 3(veil. kr 499). Dette puslespillet passer for den litt mer erfarne pusleren, eller for familien som liker å pusle sammen.

Hobbyfabrikken har mange hundre forskjellige puslespill på lager. Vi anbefaler at du sjekker undermenyene og klikker deg inn på kategorien der du kan finne dine. Gratis puslespill online.


Vi har puslespill i mange forskjellige kategorier, og i fire forskjellige vanskelighetsgrader. Her kan du finne puslespill for barn så vel som for voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg