torsdag 23. august 2018

Servietter europris

Servietter europris

Alt til restauranten - webbshop! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Ta kontakt, vi hjelper deg så gjerne!


Få den samme stemningen som fra levende lys uten irriterende gasser og lukter. Enten favoritten er levende lys eller LE finner du et stort utvalg i alle mulig farger, fasonger og stearintyper hos Europris. Servietter kommer i mange ulike farger og motiv.


Med utallige varianter finner du garantert noe som passer til resten av bordpynten. Uavhengig av årstid og anledning. Sett prikken over i-en på din borddekking.


Servietter europris

Se vårt store utvalg og lave priser på f. Våre bedriftskunder er alle som liker å handle smart og ikke betale mer enn de må. De spenner fra private selskaper og kommunale enheter til organisasjoner og foreninger. FANTASTISK Papirservietter. Europris - for alle med et fornuftig forhold til penger. Vi gir prisbevisste kunder mer til overs.


Nå er vi størst i Norge på hagemøbler, kofferter, garn, plastemballasje og en rekke andre produkter norske familier er storforbrukere av. Ballonger, engangs-servise, servietter og beger i riktig farge. Nydelig dekket bord med fine buffet servietter fra europris. Legg servietten i en lamineringslomme og laminer med en.


Selv er jeg ikke til hverdags flink til å besøke hylle på hylle med lys og servietter , klistremerker og alt mulig dill dall. Vår mest populære type servietter. Flotte gråe servietter med preget mønster. Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet.


Kaffeservietter: 25xcm. Lunsjservietter: 33xcm. Middagsservietter:40xcm. Papirduker av høy kvalitet i flotte farger. Det gjør at papirduken absorberer væske, men er.


Servietter europris

Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vi har servietter til tema-bursdag, til barnebursdag. Spurte om hjelp da jeg ikke fant en vare. Lys til fest, bryllup, konfirmasjon og dåp.


Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg