torsdag 30. august 2018

Kaffekrus uten hank

Kaffekrus uten hank

Rabatt Denne Måneden! Velg fra hundrevis av maler. Tilpass på få minutter. Mezzo kaffekrus uten hank. Svart eller med melk?


Kaffekrus uten hank

Med eller uten hank ? Uansett hvordan du foretrekker kaffen, har vi det meste hos Eva Solo. Når det kommer til hank , er jo det en smakssak. Mens noen synes at det gir et godt grep, foretrekker andre å holde rundt koppen. Det samme gjelder for skålen.


Tekopp er et drikkekar til te. Kaffekopper uten hank. Tekopper kan være laget av glass, keramikk eller plast.


Det kan være vanskelig å skille mellom kaffekopper og tekopper, og ofte, særlig i nyere serviser. Det prikkete Räsymatto- mønsteret er en klassiker og kan fint kombineres med andre mønster fra Marimekko. Noen har en egen skål, noen er fargerike og har morsomme mønstre, og noen er uten håndtak.


Finn favoritten din blant de mange koppene og krusene våre. Kopp eller kaffekrus med ditt motiv Alle våre porselenskrus dekoreres i våre produksjonslokaler - Vi brenner motivene på porselenet. Kvaliteten er godt, og dekoren tåler oppvaskmaskina godt. Først velger du hvilken side på kruset logoen skal dekoreres. Så laster du opp logoen.


Så velger du antall farger i logoen. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Om man ønsker et højere krus uden hank eller en lavere kop med hank. Hvordan man holder på kruset eller koppen er individuelt og helt op til en selv, og derfor har vi et udvalg der både indeholder det ene og det andet.


For nogle kan det være rart at holde rundt om hele kruset, mens andre foretrækker en lille hank. Logg inn Kontakt oss. Bølgekrus uten hank i helfarge. Kommer også med forskjellige typer dekor. Størrelse x cm.


Kaffekrus uten hank

Nordnes verksteder AS sysselsetter personer med utviklingshemming og andre som faller utenfor det ordinære arbeidslivet. Vi utvikler våre produkter selv og er stolte over å kunne tilby produkter med høy kvalitet til gode priser. Hvorfor ikke til desserten? Disse koppene i 2-pakning uten hank er dekorert med mønsteret Kaukokaipuu i hvitt, lilla og rødt. Hvitt steintøy som tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.


Hjerte med tekst Endless love. Krus uten hank , stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg