fredag 31. august 2018

Telys nille

Telys nille

Nordens største utvalg! Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank kopp og mye mye mer!


Kom innom din Nille -butikk for å se vårt store utvalg av lys! Nilles Mimosa telys med plastkopp som gikk av med seieren. Lys gjør en forskjell. Kampanjeperioden gjelder 1. Utendørsbelysning Stort utvalg fra PAPIRSTJERNER Stort utvalg fra 10.


Vi blir så utrolig stolte! Visste du at nille er den butikkjeden som selger mest lys i Norge? Har du lagt merke til at våre lys nå er merket med 1 fornøydgaranti-klistremerker?


Telys nille

TVHjelper Deg utførte sin test av telys torsdag 23. Vi drister oss til å påstå at vi er best på lys i landet, men det trenger du slettes ikke ta vårt ord for. Alt vi ønsker, er at du prøver oss og gjør deg opp din egen mening.


Vi tok med to lys fra hver pakke, og så spesielt på om lysene holder det de lover, hvilket lys som brant lengst og utseende på flammen. Velg blant et stort utvalg telys ! Telysene er kanskje de mest brukte hverdagslysene. Små og nette stemningsskapere som er lette å plassere overalt og i alle anledninger – alene, som tilbehør til større lys eller i dekorative telysholdere. De finnes i ulik størrelse, farge, varighet og antall i pakken. IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys.


Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin. Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. På IKEA finner du også LED-lys som er et brannsikkert alternativ til levende lys.


Elektriske telys med eller uten timer. En stor artikkel innenfor elektriske lys, er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet. Vi har alle sammen flere lysestaker som vi i dag bruker levende telys i, og langt de fleste av dem kan med fordel skiftes til telys med batteri. Magnus Reiersen forteller til Dinside at bestemoren hans fikk seg en ubehagelig overraskelse etter at hun før jul kjøpte inn en eske med telys fra Nille.


Telys nille

Noen timer etter at hun tente lysene, hadde begeret blitt sort, og lysene var smeltet til ingenting. Det kunne jo blitt brann, uttrykte hun bekymret i etterkant, sier Reiersen videre. Advent er for mange forbundet med fargen lilla - og hva passer vel da bedre enn å ha lilla lys som denne ukens Nille -klubbentilbud?


Selv om telys kommer i egne beholdere, bør de alltid plasseres på et brannsikkert underlag som lysfat eller i egnede lysestaker. Men hvilke telys brenner penest og lengst? Og ikke minst renest?


Telys er lystypen som soter minst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg