fredag 10. august 2018

Farge skinn bilseter

Stort utvalg av farger og modeller. Les mer og kjøp hos Barnas Hus i dag! Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Tysk kvalitet, utviklet og fremstilt hos Lederzentrum, Tyskland.


Dette kan du gjøre selv! I tillegg til standard skinnfarger blander vi også farge spesielt til ditt. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker.


Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Vår bilpleiepakke inneholder alt du trenger for å vedlikeholde bilinteriør i lær, med unntak av nubuck og semsket skinn. Dersom du har bilseter eller annet bilinteriør som allerede er slitt, kan vi også hjelpe deg.


På vårt verksted i Bergen, farger skinn som er falmet eller misfarget, reparerer smårifter, ødelagte varmetråder og. Mere holdbart og har man rett utstyr så går det fortere og. Lærfarge dekker over alt av narvsverte, oil dyes, hi-liters, leather stains og øvrige stains. Skal man bytte farge er det ikke noe problem så lenge den nye fargekombinasjonen er i familie med den gamle. Det er en del utfordringer knyttet til dette.


Alle typer skinn trenger regelmessig pleie og vedlikehold. Vi i Oslo-Skinnspesialisten AS tilbyr farging og restaurering av skinn som er falmet eller har deler hvor fargen er slitt vekk. Du kan velge skinn , stoff, skai eller alcantara. Vi kan brødere logoen på nakkestøtte eller et annet sted.


Likevel kan skinn fort se velbrukt ut hvis du er løssluppen med vedlikehold. Fett fra hender og smuss er med på å bryte ned denne beskyttelsen. Skinnet kan også endre seg etter å ha vært i våt tilstand.


På slitte skinnseter kan vi rense og lakkere opp med en egentype lakk som gjør at setet ditt er som nytt igjen, vi sliper ne renser, lager ny struktur og lakkerer det i riktig farge. Det gir en stilig bruktfølelse. Derfor tror vi at slike bilseter vil bli svært populære blant unge mennesker fremover, sier Barbara Scheffler, sjef for farger og materialer i det Europeiske designsenteret til Kia i Frankfurt. Hun stryker over de knallrøde setene i modellen Kia Picanto. Vi kaller det skinn , men det er imitert skinn.


Reparasjon av bilseter og bilinteriør i skinn. Skinnseter i bil er blant det skinnet som får de tøffeste påkjenningene. Asfaltstøv, fuktighet, sterkt sollys og sterk varme gjør at skinnsetene edles og slites fortere enn alle andre overflater i bilen. Dersom du sliter bort fargen på skinnet, er det kanskje enklere, mye enklere enn du tror å farge det opp igjen. Slitt og stygt skinn blir som nytt igjen med Swissvax Leather Healer.


Fåes i alle farger , Send oss en liten bit (1×cm) av skinnet så analyserer vi og sender deg riktig farge. Skinn kan være så og si evigvarende. Mange mennesker liker naturlig følelse og tekstur av lær.


Farge skinn bilseter

Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn , stoff og andre overflater. Vi tilbyr skinn , huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder.


Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc. Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg