torsdag 30. august 2018

Eva solo orkidepotte

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Orkidépotten har et selvvanningssystem som gjør det enkelt å holde orkidéene vakre og friske uten å måtte passe dem hele tiden.


Potten gir orkidéene optimale. Den selvvannende orkidepotten gir optimale vekstbetingelser for orkideer. Ved hjelp av en nylonveke i bunnen av potten suger planten til seg den vannmengden den trenger.

De fungerer ikke bare som praktiske vanningspotter som holder plantene dine friske og sunne. Designen gjør dem også til elegante interiørdetaljer. For orkidéer og krydderplanter. Det er lett å glemme å vanne plantene hjemme.


Legg til favorittmerke. Førpris 39- 27-Kjøp. Urtepottene er selvvannende gjennom en nylontråd plassert under jorden i potten. Eva Solo orkidépotte 15cm frosted.

Denne nylontråden vil da trekke vann opp fra vannpotten når urtene trenger dette. Ved hjælp af en nylonvæge i bunden af potten suger planten selv den mængde vand op, den skal bruge. Finn laveste nettpris her.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. En perfekt dekorasjonsdetalj eller gave! Les tester og omtaler før du kjøper. Bli den første som omtaler dette. Søker du noe rått og rustisk, som samtidig er lett i bruk, så er Nordic Kitchen-serien svaret.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. I tillegg har vi et eget nett-sortimentet.


Dette er unike varer som. Frosted glas, glas og nylon. Friske krydderurter på kjøkkenet og grønne planter i stua gir mye glede. Men midt i dagens gjøremål er det lett å glemme at de skal vannes – eller så vanner. Med denne selvvandende orkidépotte, skal du ikke tænke på om dine orkidéer.


Danmarks ledende designfirma.

Av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Planten plasseres i keramikkpotten som så settes i glassbeholderen. Så lenge det er vann i glassbeholderen og den medfølgende nylonveken henger ned i vannet, klarer planten seg stort sett selv. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Søger du noget råt og rustik, som samtid er let i brug, så er Nordic Kitchen-serien svaret.


PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Designet er elegant og pent, og passer inn i de fleste hjem. Vannkokeren har 3graders mobilitet og er ledningsfri, noe som gjør den meget brukervennlig og sikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg