mandag 1. februar 2016

Snøspade biltema

Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Biltema har et stort utvalg av snøryddeprodukter! Snøskuffer, snøfresere, tinesalt, strøere og mye annet!


Stort utvalg og lave priser. Välkommen till Mitt Biltema. Hos Jula finner du kraftige snøspader for deg som rydder snø ofte, men også lettvektsmodeller til enklere oppgaver. Bruken skiller seg ikke nevneverdig fra en tradisjonell snøskuffe eller snøspade.


Du fører den helt enkelt framover, men i stedet for at snøen følger med på bladet, kaster skuffens snøfreser snøen framover (opp til m). Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring. Har du det du trenger for å måke bort snøen? Hvis ikke, så finner du det du trenger her, både snøskuffer, snøryddere og snøskyfler.


I tillegg så har vi flere. Oppdag hva vi kan tilby deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Snøspade i solid stål som kan legges sammen.


Kompakt størrelse gjør at denne kan få plass i tursekken f. Graver du mye snøhule bør skaftet ikke være for langt (evt. telskopskaft) og bladet kan gjerne ha litt bøy (kuv) slik at det er enklere å få det til bra oppe i taket. Snøhulegraving medfører som regel graving i både hardpakket snø og hakking i is - et solid blad i metall vil nok være å foretrekke. Praktisk spade som er enkel både å oppbevare og ta med. Smart å ha liggende i bilen.


Plastkledd aluminiumskaft. Leveres i oppbevaringspose av nylon. Gå vinteren trygt imøte med riktig utstyr. Se vårt store utvalg av snømåker og snøspader, brodder, issmelt og strømiddel. Den förstärkta undre kanten klarar också av is och hårt packad snö.


Tack vare de uppvikta sidorna och den övre invikta kanten blir snön liggande tills den kastas ut. En bra detalj som ger toppbetyg och titeln testvinnare åt skyffeln från Biltema. Spadar och skyfflar – oumbärliga redskap i trädgården.


Ta en titt på våra spadar – vi har raka, spetsiga, breda och smala. Välj spade efter det du kommer. Teleskopisk aluminiumskyffel i smidigt format!


Skaftet är tvådelat, handtaget är tillverkat av plast och praktisk nylonpåse ingår. Nå har refleksvest, varseltrekant og snøspade fått fast plass i bilen. Test av snøspade : Fiskars sammenleggbar spade. Jeg var på jakt etter en sammenleggbar lett snøspade. Hyggelig pizzasett inneholder 3st deler.


Pizzastein ca Ø39cm, slicer og stor sammenleggbar pizzaspade. Placsseres i grill med lokk. På Jula siktar vi högre. Vinterjakke som jeg ellers har på meg.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Dekkskum med kompressor (fikk ikke med reservehjul eller jekk med nybilen) Det er dette jeg kjører rundt med til vanlig. Hvis jeg skal på tur over fjellet, så ville jeg ha passet på å ha full tank, godt med klær og mat. Burde nok også hatt førstehjelpspakke og slepetau.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg