onsdag 3. februar 2016

Skigard boks

Norsk håndverk med kvalitet, sikkerhet og design i fokus. Mont Blanc boksene er designet i Sverige, produsert i Nederlan og leveres i en blank, svart metallic finish av UV-bestandig ABS plast av høy kvalitet, hvilket. Standard fargevalg: Sort eller hvit (Kan også lakkeres i bilens farge).


Touring underdel med gjennomgående kanaler. Thules mestselgende boks med et banebrytende design. Lav luftmotstan lavt design og to veis sideåpning!

Egen farge på Skiguardbokser. Alle touring-boksene til Skiguard er produsert etter mål, og er derfor bestillingsvare. Distansekloss som legges i mellom takstativ og boks ved for lav høyde. Låsesylinder til Skiguardbokser.


Pris NOK 45inkl. Skiguard 8er en meget strømlinjeformet boks som passer godt til de fleste bilmodeller. Boksens konstruksjon (med integrering av bilens lastestativ) sørger for en lav og estetisk riktig plassering på biltaket. Levereres med skiholdere og remmer (innvendig) til feste av ski og bagasje.


Trenger du reservedeler til Skiguard takboksen din?

Alt dette kan du handle her. Begge leveres med skiholdere og remmer innvendig. En solid gummipakning mellom over- og underdel gjør den tett mot vannintrengning. Vi tar service på din boks ! Normal kontortid - man -tors, 9-fredager. Gratis frakt på skibokser, alle andre varer kun kr 4- pr ordre.


En perle av en boks ! En ren estetisk nytelse for øyet. Skiguard 8er enda mer krommet og lavtsittende til biltaket, noe vi vet er svært viktig ved valg av boks. Med denne boksen får du Skiguard´s aller siste innen banebrytende og innovative design. MC Bildeler Takstativ og boks.


Skiboks inkl Thule skinner. Har stått på Audi A6. Tror jeg har fester til Volvo Vogså, men må sjekke.


Resultatet ble en avlang trehytte, kledd med tradisjonell norsk skigard og torv på taket på Kvitfjell. Folk blir veldig overrasket når de kommer inn i hytta, for de tror det bare er en stor åpen boks , sier Casper Mork-Ulnes, som har tegnet hytta. Moren min kom fra gård i Trøndelag.


For manualer, kan du se på.

Dette er S-boksen, dvs med fleksibel innfesting og litt bedre innvendig lastehøyde. Mugnetind kommer i en slik boks. Og det finnes kanskje flere jeg ikke vet om.


Det er altså en Chèvre jeg ikke visste fantes. I tillegg kommer de med en meget eksklusiv boks med navnet 9TE - for touring electric. Clouet med 9TE, som er like lang som ovennevnte modellene, er en usedvanlig delikat løsning med elektrisk åpning og lukking. Jeg hadde en Thule 6som det gikk fint med par ski i. Nå lurer jeg på om jeg skal satse på noe der en designer har vært i nærheten, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg