fredag 5. februar 2016

Plexiglass bokser

God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Drivhusglass Som Holder. Stort Utvalg Av Plastvarer - Alt Kappes Etter Mål - Vi Har Glade Kunder - Topp Service!


Produkter med mange bruksområder og som passer inn i de fleste miljøer.

Alle produsert i Norge og med flott finish. Utstilling, oppbevaring, vindusutstilling, dekor, salgsfremmer på disk, romdelere, podier. Bokser og hyller i plexiglass har mange bruksområder. Even serien med bokser i pleksiglass består av flere størrelser og farger.


Også sett med stk plexiglass bokser i ulike størrelser. Se hele vårt utvalg av bokser i pleksiglass - akryl. Utmerket som profilering- salgs materiell.


Når du trenger et glass som er ekstra hardført og fleksibelt er pleksiglass ideelt.

Akrylglass har same krystallklare utseende. Emil serien med bokser i pleksiglass består av flere størrelser og farger. Den er UV-resistent, dvs. Hardført og bøyelig pleksiglass. Passer både for bedrifter og i private hjem.


Full fokus på objektet på enhver utstilling. Akryl er like godt egnet inne som ute. Pleksiglass veier ca. Standard- og spesial løsninger.


Se vårt utvalg av bokser og hyller i plexiglass. Talerstoler, montere, dagligvare- og detaljhandels løsninger, display, profilering- og utstillings materiell, rammer, interiør og møbler, og mange andre skreddersydde løsninger som skiller oss fra alle andre. Vi jobber med store installasjoner og mindre løsninger.


Hold det ryddig hjemme med kurver, esker og bokser. Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Føles det ut som huset ditt er fylt opp med småting som skaper rot og uro?


Bygg selv reoler, bokser , etc.

Akvarier - Plate til å skåne bord - Og mye annet Akrylplater er lette å skjære til. Bruk en sirkelsag, stikksag, håndsag eller lignende med et fintannet bla beregnet på plast. Alt innenfor display og profileringsprodukter i plexiglass.


Store og små løsninger produsert i pleksiglass som vi tilpasser ulike behov. Tilføy LED belysning og trekk kundene mot dine fokusprodukter. Vi er med i prosessen fra ide til ferdig produkt. Utvendige og innvendige plexiglass og LED løsninger. Plexiglass og LED lys skaper en unik opplevelse.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Hos oss finner du store og små bokser , esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller.


Hjelper deg å holde orden i hyller og rotete rom! Støtsikker plastkasse som egner seg til oppbevaring av det meste, også matvarer. Videre er dette et plastmateriale, så du står relativt fritt til å forme det som du selv vil.


Europris har et stort utvalg oppbevaringsbokser, plastkurver og diverse som vil løse dine praktiske oppbevaringsbehov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg