torsdag 4. februar 2016

Vinterstue

Hagestue, vinterstue , innglassing av terrasse. Forleng utesesongen og nyt balkongen hele året. Vi leverer og monterer, og tar gjerne søknadsjobben. Hvorfor skal du kjøpe komplett hagestue og vinterhage hos oss i Uteplassen.


Vel, svaret er enkelt!

Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år. Med vinterstue kan hagen og uterommet nytes året rundt. De beste referansene vi har er de som kommer etter å ha sett naboens vinterstue og ønsker seg noe i samme stil. For noen år siden bygget vi en vinterstue på Vassøy.


Etterpå flyttet firmaet ut til Vassøy i flere uker for å bygge slike til naboene. Glassvegger, tak og grunn. Dette er de tre viktigste elementene du har å forholde deg til når du skal bygge hagestue eller vinterhage.

Skal du bygge og kjøpe hagestue? Nordens største utbud av hagestuer, vinterhager og hagestuepartier. Spesialbygd eller standard. Kjøp på nettet eller få gratis.


Besøg Danmarks største udstilling for inspiration og ideer. Få seriøs og professionel rådgivning hos Udbyg. Vi rådgiver og inspirerer til den helt rigtige løsning om en tilbygning, vinterstue , havestue eller kolonihavehus så iværksætter vi byggesagen. Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold.


Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Er der forskel på en udestue en havestue og en vinterhave, og regnes de som tilbygninger? Må du bruge udestuen til beboelse, og hvordan skal den se ud? Vi skreddersyr alle vinterhager etter kundens ønsker og behov. Med en hagestue, vinterhage eller innglasset balkong fra Bøcon forlenges sommeren og opplevelsen om å være inne når du er ute.


Vinterhager i høy kvalitet. Det første vi må gjøre er å bestemme utforming og fasong på din nye veranda. Her tar man hensyn til bygningen den skal knyttes sammen med.

Her får du de beste tipsene og rådene om hva du bør tenke på når du skal kjøpe eller bygge egen hagestue. Det har vært en trend de siste årene å trekke stuen ut på terrassen. Solide og komfortable møbler i moteriktig design bidrar til å skape stilfulle. Her kan du utforske vårt utvalg av hagestuer.


Med våre modulprodukter kan du bygge din egen hagestue i henhold til dine ønsker og spesifikasjoner! Vælger du en vinterstue , kan du bruge den hele året, og du får meget mere sollys i din hverdag, end du ellers ville have. Du er billigst, hvis du selv samler og monterer din udestue, men du skal være en god gør-det-selv mand for ikke at blive frustreret. VICA Danmark har i år leveret flotte udestuer i god kvalitet til glade boligejere.


Vi designer udestuen efter netop dit hus og dit behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg