fredag 5. februar 2016

Forlengerskaft jula

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Jordan sin vaskekost med ett forlengerskaft er å anbefale! Tenk deg om før du bruker billige koster( det være seg Biltema, CO, jula , infra eller lignende) disse. Pussekloss med forlengerskaft og avsug? Vet Mirka har en variant, men denne er forholdvis dyr og få som selger den.


Har også vurdert giraffsliperen til Jula. Teleskopisk forlengerskaft med låsekon i topp kvalitet. Jobben går raskere og blir mindre belastende. Vindusvaskere, -pussemiddel, -naler og -kluter.


Her finner du alt du trenger til vindusvasken – pussemiddel, kluter, naler og oppladbare vindusvaskere. Et annet tips kan være å ha flere penslere tilgjenglig om dere er flere som skal gjøre jobben. Ha også et forlengerskaft for hånden, for da når du flere områder samtidig som du skåner rygg og armer. Patentert låsekon som sikrer at verktøy sitter fast og ikke vrir seg under bruk. Passer til alle Jordans malerullbøyler, forlengbare pensler, for.


Nymalte flater gjør en stor forskjell. Hos Jula finner du maling til de fleste prosjekter – naturligvis til lave priser. Begynn med detaljer ved taket – her kommer en vinklet langpensel på sin plass.


Fortsett med fasaden. Om du vil etterstryke gjør du det med en pensel. Utført i kraftig glassfibermateriale.


Uansett hva du skal vaske har Jif har et produkt som vil gjøre jobben enklere. Forlengerskaft på 5M for Avalanche taksnømåke. Bland rengjøringskjemikalier med vann i en lavtrykksprøyte, og sett en vaskekost på forlengerskaft. Langskaft er et undervurdert redskap, som gir god rekkevidde. Med forlengerskaftet er det enkelt å bytte arbeidsposisjon slik at du belaster kroppen jevnt, sier Fehn.


Etter en lang vinter med vedfyring, og når bjørketreet er ferdig med pollenstøvet - ja da er det på tide med den årlige vasken av fasaden. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Klipper rent uten noe om og men. Lav vekt – høy effekt.


Ergonomisk utforming og lavt lydnivå. Effektive kniver som klipper med rene, fine snitt. Bruker du rulle med forlengerskaft får du en mye bedre arbeidsstilling. Rull to bord av gangen.


Bruker du pensel tar du ett bord av gangen, hele bordlengden nedover. Bruk enten pensel, eller rulle. Stopper du opp midt på bordet og det tørker kan det bli skjolder. Tørk av overflødig beis. Det kan være tungt å male.


Med et forlengerskaft slipper du å bøye deg så mye hele tiden, du slipper å strekke deg og arbeide mye over skulderhøyde. For det er nemlig tungt på kroppen. Alltid gode priser på Hekksaks fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Trær har det med å få greiner, men det er ikke alle disse som vokser slik vi ønsker.


Noen strekker seg i feil retning, noen blir for lange og noen bare. Tenkå hva du trenger, ut i fra hvilke vinduer du har: Trenger du for eksempel forlengerskaft eller kanskje en mindre nal i tillegg? Sjekk i så fall at dette er tilgjengelig tilleggsutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg