tirsdag 16. februar 2016

Grønne planter til stuen

Grønne planter til stuen

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Grønne planter til stuen

Sammenlign pris med oss! Det er en selvfølge å sette grønne planter i stuen. De gjør det hjemmekoselig der vi oppholder oss mest. Enten det er store planter til å ha på gulvet eller de mindre som utgjør de lekre detaljene i rommet. Med sin smukke grønne farve og de dråbe-formede blade er dette endnu et godt bud på en grøn plante til stuen der næsten kan stå som et lille kunstværk i sig selv.


Det finnes plantesorter som passer til alt fra et solrikt vindu til en mørk krok, og planter som ikke trenger å vannes så ofte. Finn dine grønne potteplanter til stuen her! Jakt på store planter på hagesentrene, eller juks deg til litt grønt i høyden med en pidestall eller flere. Det kan være gøy å tenke utenfor boksen når du innreder med planter.


Her er mange gode eksempler til inspirasjon! Giv din stue eller havestue et friskt pust med nogle smukke grønne planter. Shop iblandt et stort udvalg hele året rundt og få dine planter leveret til døren fra.


Planter kan bruges i alle hjemmet rum, men der er særligt syv af slagsen, som vil gøre sig godt i din stue. Få et overblik over dem alle herunder. Indendørsplanter er blevet et musthave i boligindretningen. Og så er grønne planter ovenikøbet nemme at passe. De fleste grønne planter trives med minimal pleje og flere af dem kan placeres i mørke rum og fugtige steder, eksempelvis på badeværelset.


Grønne planter til stuen

Men hvilke planter skal man gå efter, hvis man drømmer om at indrette boligen med flotte store stueplanter? Det kan du finde inspiration til herunder, hvor vi tipper dig om nogle af de mest populære grønne planter til stuen , som både er til at passe og til at opstøve i forretningerne. Også omfang kan svinge. Grønne stueplanter til hjemmet. Og på trods af navnet, kan planternes farve det faktisk også.


En stor grønn plante kan virkelig sette prikken over i-en på interiøret. Eller et stille­ben med en gruppe av flere små grønne planter. Mens de blomstrende orkideene har holdt stand i trendbildet i mange år, har de grønne plantene vært ute av stuene en stund. Natur, grønne verdier og grønne planter er både trendy og sunt for kropp og. Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein, viser hvordan du indretter stuen med flere grønne planter.


Ved å variere med store og små potteplanter, kan du skape et fint, grønt miljø i stuen , når plantene i hagen er på hell. Fra oktober til februar trenger grønne planter kun gjødsel én gang i måneden. Bruk flytende plantenæring som du blander ut i vann. Det vil si at rom skal ha planter og grønt , og de skal ha en dose naturlige materialer. I dette tilfellet her blir begrepet urban nature hans arbeidstittel og i praksis vil det si en grønn skillevegg av planter mellom spisestue og sofaavdeling, og det blir treplanker på bakveggen på kjøkkenet.


Planten blir ofte også kaldt fjærgullpalme etter de gule stilkene. Den har findelte, store frodige blader. De blir ofte sådd rett i potten, slik at det kan være mange planter i en potte. Derfor har vi nå laget en liste over planter som elsker å bli oversett, glemt og husket på sånn av og til - og som til gjengjeld fyller stua med grønn trivsel.


Grønne planter til stuen

Træet har iøjefaldende smukke robuste blade og lyser op i ethvert rum. Træet er nemt at holde og kan vokse sig stort og flot. TIP: Plant træet i en stor krukke eller i en fin flettet kurv og få grønt liv i stuen eller i soveværelset.


De svinger voldsomt i størrelse, fra de helt små kaktusser og bonzaitræer, til de store palmer der kan røre loftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg