mandag 29. februar 2016

Sengetøy egyptisk bomull

Rask levering, ferdig tollet. Lekre designs og god kvalitet! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Sengetøy egyptisk bomull

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Laveste Pris i Norske NettButikker? Vi gir deg en bedre pris og sender sengetøyet rett hjem til deg.


Sengetøy i håndplukket, egyptisk bomull. ECC EGYPTIAN COTTON COMPANY - SENGESETT I EGYPTISK BOMULL T6- DOVE. ECC – EGYPTIAN COTTON COMPANY omfavner natten!


Sengetøy egyptisk bomull

Fint sengetøy begynner med fin bomull. ECC - Egyptian Cotton Company benytter den fineste langfibrede bomullen i sitt luksuriøse sengetøy. Egyptisk bomull har lengre fibre enn vanlig bomull , som gjør det mulig å spinne finere garn. Turistriper sengesettet er i 1 jaquardvevet egyptisk bomull.


Ekslusivt satengvevet jaquardsengetøy fra Turiform med kjemmet egyptisk bomull. I eksempelet over kan trådtettheten være 1men det kan selges som en trådtetthet på 300. Spør derfor om det brukes tvinnede tråder om du kjøper sengetøy med høy trådtetthet. For å sikre kvaliteten, styrken og glattheten i trådene bruker vi derfor bare utvinnede tråder av ren egyptisk bomull i Abate. Stort utvalg sengetøy av bomull til enkel- og dobbeldyne.


Sengetøy egyptisk bomull

Unik design, flere farger og mønstre. Bestill på nett - bytt hvor som helst når som helst! GANT er kjent for sitt eksklusive og komfortable sengetøy.


Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull , som er utrolig mykt og behagelig mot huden. Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i. Egyptisk giza, ofte kalt egyptisk bomull , regnes for å være verdens mest eksklusive bomull , men ikke all bomull som dyrkes i Egypt er av det ekstra langfibrete slaget. Andre langfibrete bomullsplanter er amerikansk pima, indisk suvin, kinesisk zinjiang, sudanesisk barkat og russisk tonkovoloknistyi. Grunnen til at egyptisk bomull er så bra å lage sengetøy og andre finere tekstiler av, er at fibrene er lengdre enn i andre bomullskvaliteter.


Det finnes helt sikkert kvalitetsforskjeller innen egyptisk bomull , og også trådtettheti veven spiller en rolle for hvordan det ferdige tekstilet oppleves. Kvalitetssengetøy for hotell! Stripete og rosa sengetøy i 1 jaquardvevet egyptisk bomull. TRIPP sengetøy er vevd i 1 langfibret egyptisk bomull , som gir den mykeste kvalitet.


Det regnes som den kongen av alle bomull på grunn av sin luksuriøse følelse og dens holdbarhet. Det motstår også pæling, som bomull plantene som brukes til å gjøre det ikke produserer mye lo. Ekstra fin bomull blir produsert av fint kjemmet garn i 1 bomull av høy kvalitet.


Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg