fredag 19. februar 2016

Oslo design fair august 2016

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost.


From exhibition modules to living entities.

Hall C åpen for publikum lørdag 1. Digital markedsføring. BLI UTSTILLER PÅ OSLO DESIGN FAIR Dersom du ønsker en stand på messen til høsten bør du melde deg på allerede nå. Sett av dager og opplev flere hundre utstillere samlet på ett ste designutstillinger, aktuelle seminarer og fagprogram. Har du fått billettkode fra en av våre utstillere, kan du registrere deg gratis via linken nedenfor.


Januarmessen vil ha et større fokus på retail, mens vi i august retter blikket mot møbelutstillere og større prosjekter. We had the pleasure of designing Kristiansand Kunsthalls new foyer and it was finally finished in August. It provides an overview of products across the whole field of gifts and interiors and welcomes registered companies with products aimed at this sector.


Denne fungerer som et gjenkjennelig ansikt for arrangementet gjennom hvert nivå av identitetens kommunikasjon, både dette året og årene som kommer.

Osloform offers high end. The most important commercial trade fair and meeting place for the design and interior industry. Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted.


Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Jeg kunne gjerne ha vært der flere dager for jeg rakk rett og slett ikke å se alt. Jeg kan jo egentlig bare skylde på meg selv. Inngangen koster 2NOK og er gjeldende for alle dager.


Siste åpningsdag er i dag. Jeg var invitert som presse for å se hva som beveger seg på trendfronten, og jeg kan med glede meddele at det var mange trær, planter og blomster i sikte! Ikke alt var ekte vare. Vi sto i hallen for Skandinavisk stil og design med mange andre spennende designere.


Tusen takk til alle som kom innom standen! Vi i STØ ønsker at produktene våre skal gi mestringsglede, gjennom lek og læring uavhengig av alder. Lampene blir også å se på Bonytt sin stand. Vi gleder oss til å også vise lampene til det norske folk, sier prosjektleder Jan Erik Sørumshagen og sjefsdesigner Maud G. Etter dette gikk turen videre til HAY’s lekre showroom på Majorstuen.


Norges varemesse ca klokka 10.

Fakta om Chrystiegården: Den lå i Breviks storgate, og det var en stor sjø foran husets inngang, fordi skipene med designere, varer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg