fredag 26. februar 2016

Grafisk trykk

Fyll ut ett skjema, og få tilbud fra flere trykkerier. Grafisk Adjektivet grafisk kan brukes om det visuelle ved alt som er skrevet eller tegnet, både skriftbilde, tegning og trykk. I visuell kommunikasjon og kunst betegner grafiske kvaliteter den todimensjonale virkninga av linjer og flater i et bilde, altså tegningen, i motsetning til farge og tredimensjonal form. Merkur Grafisk AS er din totalleverandør av digitale og grafiske tjenester.


Vi hjelper deg med alt fra design, web, trykk , ferdiggjøring og distribusjon.

Grafisk trykk Grafikk blir brukt mye innenfor kunst, mest i form av grafisk trykk. Les mer om det her, og se utvalget i vårt galleri. Grafikk er en fellesbetegnelse på alle reproduksjonsmåter av skrift og tegning. Både trykketeknikken og selve produktet blir kalt grafikk.


IT Grafisk benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte best mulig service. Vi trykker det som kan trykkes på papir, kartong og ikkeabsorberende materialer som plast og trefiber. Silketrykk eller serigrafi er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier.

It Grafisk AS har over 1års erfaring og noen av de mest kunnskapsfulle medarbeiderne i bransjen. Vi er store nok til å trykke det meste, men samtidig små nok til å ta oss av kundene våre. Hos oss slipper du å forholde deg til flere ledd og kan stole på at ditt produkt blir levert i beste kvalitet til avtalt tid.


NTNU Grafisk senter tilbyr et mangfold av grafiske tjenester - i tillegg til trykking og kopiering. Vi kan bistå deg gjennom hele prosessen fra idé og design — til ferdig trykking og distribusjon, eller publisering i digitale kanaler. Velkommen til Profil Grafisk AS.


Spir Grafisk leverer alle tjenester innenfor grafisk arbeid. Enten det dreier seg om digitaltrykk, storformat eller spesialleveranser er vi din trofaste partner. Vi liker å si ja, og har du en utfordring, ønsker vi å løse den. Vi leverer alt fra postale trykksaker og brosjyrer til roll-ups og etiketter. Beregn ryggbredden for bøker Vektberegner.


One way vision-vindusfolie Se motivet fra den ene siden. Den andre siden er helt gjennomsiktig. Ingen produkter er definert som utvalgte produkter.


Dette gjøres i kontrollpanelet under Produktkatalog - Produktvisning på forside. Trenger du hjelp med å få budskapet ditt ut i verden?

Zoom Grafisk jobber med deg som skal nå ut på papir og skjerm. Med trykk på kvalitet og service. DESIGN, TRYKK OG NETTSIDER.


EKH Grafisk er en totalleverandør innen markedsføring, design og trykk med design-verksteder i Kristiansund og Molde. Vi leverer ureiste trykksaker fra Nordmøre og Romsdals eget lokale offset og digitaltrykkeri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg