onsdag 10. februar 2016

Lite vegghengt nattbord

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Kjøp lite nattbord hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Nattbord er nattens ukjente helter. Se utvalget vårt her og finn ditt nattbord. Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best! Nedenfor finner du små og store nattbord i ulike farger og design.


Velg mellom nattbord med smart lagringsplass, som hyller og skuffer, og stilige vegghengte nattbord. Våre nattbord kommer i en rekke farger som hvit, eik og svart, slik at du garantert finner nattbordet som passer inn i ditt soverom. Sengebord og vegghengte nattbord.


Smal, vegghengt hylle.

Bruk en vegghengt hylle, slik at du skaper luft rundt sengen. Gjør eventuelt plass til en enkel lampe som på bildet under. Et nattbord som dette har ikke plass til mye, men det nødvendigste.


Om du ikke har plass ved siden av sengen, kan du henge den opp over. God dekorasjon kunne humør den beboere og en lykkeligere person. Stue dekorere er nesten alle medlemmer av familien til tilpasset mot design av svært huset. Type, Lite nattbord , Vegghengt nattbord , Veggfestet nattbord. Hos oss får du høy kvalitet til en bra.


Jeg har veldig liten plass mellom senga og veggen. Tror dere dette ville vært et ok nattbord , eller vil det se rart ut siden den er så lang? The box vegghengt nattbord cm. Billige nattbord online fra.


Men hva gjør du om soverommet ditt er litt for lite til å få deg. I stedet for nattbor som stjeler gulvplass og har en tendens til å bli et sted man bare stikker unna ting som egentlig burde vært kastet, sats på vegghengte hyller. Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Et lite stykke møbler kan forandre karakteren av interiøret, samt forbedre funksjonalitet.


I vårt tilbud finner du nattbord med enkle former, designet og laget mht geometriske figurer, med skuffer eller hyller. Et tradisjonelt nattbord har fire bein, skuffer, og det det er ofte ett av de på hver side av sengen.

Et moderne nattbord derimot er mer dynamisk i form, farge og materiell, noe som gir deg ubegrensede muligheter. Et rundt sidebor et lite stuebord eller en benk kan fint brukes som et nattbord hvis du er ute etter noe spesielt og unikt. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Bord til lave priser. Rene moderne linjer og enkle former.


Slimline er en stilig kommode-serie som ser like bra ut på gangen som i soverommet, kjøkkenet eller stuen. Et hvitt nattbord med skuff kan gi en romantisk stil og et svart grepsfritt nattbordet gir et moderne og stilrent uttrykk. En enkel vegghengt hylle fungerer supert som nattbord til den som ligger. Fest en mdf-plate på toppen av av tre Stuva-kommoder fra Ikea, og. Bokhylla ut, stolen ut, hvitt lite nattbord inn, hvitt kappelaken, kanskje.


Jeg er ikke så kreativ selv, jeg så de hadde gjort det på IKEA #128521; Nå er planen å forhåpentligvis skaffe meg vegghengt. For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til. På mange hoteller er belysningen slik. Det er slett ikke uvanlig. På et hotell har man likevel som regel et nattbord.


Her ønsker man å tilby gjestene plass til å legge fra seg en bok, mobilen eller klokka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg