torsdag 18. februar 2016

Paviljonger i tre

Kjøp paviljonger i tre hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Se et stort utvalg av utegriller. Utsalg med opptil rabatt. Vi har stort utvalg av hagemøbler!


Paviljonger i tre

De er rimeligere i pris, enkle å settes opp og gir beskyttelse med teltvegger. Det er en tilstrekkelig reserveløsning når det begynner å regne på grillfesten. BAUHAUS har paviljongen du trenger. Om det er klassisk tre eller metall du ønsker, har vi det på lager.


Paviljong Gudrun ubehandlet gran 1m² - Bau-Cabin. En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Trepaviljong er antagelig et av Norges beste telt og takket være treverket som er saktevoksende furu, er denne paviljongen en investering for mange år.


Paviljonger i tre

En paviljong på for eksempel din altan kan beskytte både når solen steker på det meste, når det regner og når det blåser. Med andre ord så gjør den slik at du kan nyte utelivet gjennom sommeren enda mer ved hjelp av paviljonger. Våre paviljonger finnes i flere ulike størrelser og varianter. Leveres i byggesett som du selv monterer med hjelp av monteringsanvisninger.


Det anbefales at paviljongen plasseres på et fundament som er gravd ned til frostfri dybde. Anna er ikke snøsone-klassifisert, hold derfor taket rent for store mengder snø. Jeg skal bygge en paviljong i tre.


Den skal stå på en 49. Trenger ikke å være voldsomme designer paviljonger. Rammeverket er laget av pulverlakkert aluminium og takplatene av polykarbonat. Det medfølger forheng og myggnetting.


Her i helt åpen design. Perfekt tilskudd for hager og terrasser. Hagepaviljongene er i ulike størrelser og prisklasser. Noen hagetelt med og uten sidevegger, andre med tak i solid hardplast og noen med myggnetting.


Disse er svært enkle å montere. Gartner Teknikk er et firma som leverer veksthus med tilbehør til hageeiere, hobbygartnere og yrkesgartnere. Det morsomme er at prisen på dette bygget ligger på rundt en tredjedel av prisen på en paviljong kjøpt i et byggvarehus.


Denne paviljongen av tre er utmerket for avslappende kvelder eller for å underholdende venner og familie, mens du ser ut over hagen. Lag hullet tre meter dyp og stor nok til å romme treets rot ball. Dig i din målte sirkel. Peke spaden spissen i en 45-graders vinkel mot midten av stammen på alle sider.


Paviljonger i tre

Du må kutte noen av side røtter og en del av hoved rot, men ideen er å få så mye av dem som du kan. Lirk tre ut av hullet så forsiktig som du kan. Denne frittstående paviljongen er konstruert spesielt med tanke på at den skal passe våre badestamper som et overbygg.


Bygger du en pergola i tre må du være nøye med å få stolpene og sviller plassert helt likt. Det kan fort ta litt ti men etterpå er det ganske enkelt å legge sperrer og tverrgående lekter oppå. Hvis du ønsker en tett pergola kan du minske avstanden mellom stolpene og legge lekter oppå de tverrgående bordene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg